Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanar-diak szerelem?
Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 23:26
22/53 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy tetszel neki?
23/53 anonim válasza:
Jaj...tedd már meg! Így nem bírok tanulni, nem érted? Meddig akarsz még várni???le akarok feküdni veled!
25/53 anonim válasza:
Szerinted nem szánalmas, hogy egy tanár beír ide?? Ráadásul 31 éves vagy...nem tudod eldönteni mit tegyél, felnőtt vagy. Vagy mi bajod?
26/53 anonim válasza:
jaj istenem nőjetek már feeeel
29/53 anonim válasza:
én is hasonló cipőben járok,csak én diák vagyok.20 év van köztünk,mégis ő kezdeményezett.és már nemis akárhogy beszélünk egymással és nézünk egymásra.úgy hív hogy szerelmem,de komolyan.pedig van felesége.én már aludni sem tudok tőle,suliban minden folyosón őt keresem.tudom hogy nemlesz belőle semmi de én...szeretem!
te mit gondolsz erről kérdező tanár?
egy szerelmes csaj
30/53 anonim válasza:
Én azt, hogyha nem lenne felsége "alig lenne" akadálya...de így?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!