Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megállni h megcsaljak vkit? :S
Hiába vok együtt vkivel és hiába szeretem akk sem tom megállni :S Már 2 bnőmet vesztettem el emiatt :( És most is nemrég járok egy lánnyal tök jó fej szeretem (már amennyire elég kevés idő alatt lehet) és megígértem magamnak h most uralkodok magamon (mondjuk ezt már többször megígértem) de már van vki aki b.szottul tetszik (külsőre) és már látom h lesz vmi... ti h tudjátok megállni h ha elmentek bulizni vagy csak úgy hétköznap akárhol és van vki aki nagyon tetszik és benne is lenne akk ne csaljátok meg a bnőtöket? :S Hogy lehet visszafogni a vadászösztönt? Mindig azért megyek bele mert abban reménykedek h nem derül ki, mondjuk nagyrészt tényleg nem de néha igen az is elég :S
17/F
figy, ahogy többen mondták, ha igazán szeretsz vkit, akkor nem kell neked más nő, szexre se
nem érdemes úgy lánnyal járnod, hogy közben csalod, úgy semmi értelme, akkor mi a fenének vagy vele együtt
PÁRkapcsolatban 2 ember legyen, nem te, a barátnőd és még jópár szexpartnered... az már nem jó PÁRkapcsolat hanem "JÓPÁRkapcsolat"...
"És nem félsz attól h mi lesz ha elmúlik a szerelem és meglátod a többi csajt is?"
Nem félek tőle. Több, mint 3 éve vagyunk együtt, és csak egyre szerelmesebbnek érzem magam. Tudom, hogy Ő számomra a megfelelő lány, és Vele akarom leélni az életemet. Volt másik kapcsolatom is, ahol elmúlt a szerelem, és közben találkoztam is másik lánnyal, aki felkeltette az érdeklődésemet, de nem csaltam meg az akkori barátnőmet, hanem szakítottam vele, mert már nem voltam szerelmes, és utána kezdtem más lányokkal. Szóval ha nem is szerelemből, de legalább tisztességből/ tiszteletből megtehetnéd, hogy nem csalod meg a barátnődet, amíg együtt vagytok. De ha ilyen szinten állsz 17 évesen, hogy neked egy- két csaj csak szexre kell, akkor jobb, ha még jó ideig nem kezdesz párkapcsolatot senkivel... Én például sosem szexeltem össze-vissza, csak olyan lánnyal szeretkeztem, akivel jó ideje együtt voltunk, és szerelmesek voltunk egymásba.
Majd később benő a fejed lágya, és talán megérted, miről is beszélünk itt többen is.
22f
Szia!
Ahogy itt többen írták, majd ha kiélted magad és megtalálod azt a lányt, akit tényleg tudsz szeretni és tisztelni, akkor nem fogsz hűtlenkedni.
Valóban nem csak a külső számít, itt van az én példám. Nem tartom magam "jó nőnek", mert van rajtam súlyfelesleg, mégis a párom megőrül értem, és rá se néz más nőre.
Ne csak a cicababákra hajts, mert csalódni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!