Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megállni h megcsaljak vkit? :S
Hiába vok együtt vkivel és hiába szeretem akk sem tom megállni :S Már 2 bnőmet vesztettem el emiatt :( És most is nemrég járok egy lánnyal tök jó fej szeretem (már amennyire elég kevés idő alatt lehet) és megígértem magamnak h most uralkodok magamon (mondjuk ezt már többször megígértem) de már van vki aki b.szottul tetszik (külsőre) és már látom h lesz vmi... ti h tudjátok megállni h ha elmentek bulizni vagy csak úgy hétköznap akárhol és van vki aki nagyon tetszik és benne is lenne akk ne csaljátok meg a bnőtöket? :S Hogy lehet visszafogni a vadászösztönt? Mindig azért megyek bele mert abban reménykedek h nem derül ki, mondjuk nagyrészt tényleg nem de néha igen az is elég :S
17/F
Majd ha igazán szerelmes leszel, nem fog érdekelni más lány, és meg se fordul a fejedben, hogy megcsald, mert Ő lesz a tökéletes számodra. Addig pedig inkább ne akarj párkapcsolatot, amíg nem élted ki magad.
22f
"A kérdező kommentje:
És nem félsz attól h mi lesz ha elmúlik a szerelem és meglátod a többi csajt is?"
A szerelem nem múlik el egyik napról a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!