Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik megcsalják a párjukat azok miért teszik? Ne azt irjátok, mert nem kap meg otthol valamit azért! Az a legszomorubb beszéltem több"megcsalos" emberrel, de konkrétumot egy sem tudot mondani! Akkor miért?
Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 15:07
1/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy nő vagy férfi lép félre. Ha férfi, akkor az ösztön, a gének, a változatosság az ok. Ha nő, annak érzelmi okai vannak.
2/15 anonim válasza:
Amikor valami kicsit ellaposodik,megszokottá válik jó újra hódítani,vagy jó,hogy újra megpróbálnak meghódítani!
3/15 anonim válasza:
áhh ne is figyelj egyszerűen hülye az előtted válaszoló!!:S:S http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. -->ennyi:-)
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.De amit irtál az forditval is lehet igaz!Nem?
2009. márc. 13. 15:16
5/15 anonim válasza:
Mármint mire gondolsz pontosan h igaz fordítva is?:-)
6/15 A kérdező kommentje:
Bocsi az elsö választ iróra értettem!
2009. márc. 13. 15:25
7/15 anonim válasza:
Fiatalság=Bolondság
Ritkán csalják meg párjukat a 80 felettiek.
9/15 A kérdező kommentje:
Olvastam köszi.Talán te irtad az a kérdést?Titeket is érdekel ,hogy mondjuk 100 ember közül ,hány ember csalja meg a másikat?
2009. márc. 13. 15:29
10/15 anonim válasza:
Én a váalszt írtam a linkhez,a leghosszabbat:és ebben bennt is van a válaszom..:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!