Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem mond, soha semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mond, soha semmi konkrétumot?

Figyelt kérdés

Ismerek egy srácot, de csak neten keresztül, élőben nem találkoztunk még. Szóval ha bármilyen véleményt kérek magamról (külső, belső tulajdonságok), akkor sosem mond konkrétumot, valahogy mindig kitér a válaszadás alól.

Mindemellett nap, mint nap szoktunk chat-elni, és ő ír nekem.

Miért nem mond rólam véleményt?

2011. jún. 30. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy addig nem akar mondani semmit, amíg élőben nem találkoztatok..amúgy miért is nem? :)
2011. jún. 30. 12:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Még nem olyan régen kezdtük ezt a netes "kapcsolatot". És egyikünkben sem merült fel egyenlőre a személyes találkozás.
2011. jún. 30. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet nem akarja, h megtessél neki és ezért nem is dicsér. Nekem is van egy lány akivel msn-ezek, sose dicsértem, nem is adott rá okot igaz...egyszer láttam egy képet róla kitéve profilképének, azon nagyon szép volt. Inkább azonban bele se gondolok, h lehetne-e köztünk valami, mert fiatalabb is és távol is lakik tőlem.
2011. jún. 30. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!