Próbáltátok már a zsírfagyasztást? Légyszi irjatok konkrétumot is, hogy hol, mennyiért, és milyenek a hatásai
KAMU!
ja, nem bocs rákerestem és van ilyen
ó anyám borogass
Figyeljétek meg nemsoká valaki kitalálja a zsír égetést is :D
ja olyan tényleg van...
akkor zsír-sütést!
kell egy szolárium, pár nagyteljesítményű fűtőszál meg egy jó webdesigner! valaki akar társulni?
nem nem jobb ötletem van: ultrahang, rádiófrekvencia meg mi is van még? valami fényes.
na. az én forradalmian új találmányom zenével bontja a zsírt. megyek keresek valami befektetőt, most gondolhatjátok hogy nem vagyok vicces de majd ha a TVshopban meglátjátok!
Jó a zsíros kenyér, ide vele! :)
Zsírégetés csak a serpenyőben van.
Miért kell mindenféle hülyeség után kutatni???? A sok hülye birka nép meg be is veszi,a gazdag befektetők meg röhögnek a markukba! Egy dolog van ami eltünteti a zsírt fáradsg nélkül az pedig a zsírleszívás ami súlyos százezrekbe kerül.
Miért nem lehet leállni a pizza meg a muffin zabálásról és diétázni,mellé legalább heti 2-3x sportolni valamit és kész! Nem kell ilyen nyavajákra költeni.
Zsírfagyasztáááááás???? Mi van? A zsírt nem elégetni kell a fogyáshoz?
Mi értelme lefagyasztani, az attól még ott marad ahol volt.
Honnan máshonnan származhatna ez a nagyon találékony módszer mint Amerikából.
Azért azt megnézném, hogy a lefagyott zsírsejtek, hogyan furakszanak át a szöveteken.
emberek látszik,hogy sok beteg van még a világon...Aki nem ismeri,nehezére esett volna beírni a googleba? :)
egyébként: igen,tényleg le lehet fogyni diétával,sportolással,bla bla bla. De egy olyan ember,aki nem tudja,milyen az,mikor kicsit több a súlyfeleslege,mint kellene,az fogja be a száját,mert halvány gőze nincs arról,hogy a másiknak milyen.. az ökörségekből pedig nem kértem. Mellesleg izomagyak,tornáztassátok a fejeteket is néha,ne csak arrol beszéljetek,hogy a testet hogyan kell.
Muffinzabálás? már bocs,de ehhez inkább nem is fűzök kommentárt...Ezek a hülye tévhitek,hogy az erősebb fiuk/lányok azért olyanok,mert folyton zabálnak. Hallotatok már azokról a betegségekről,amelyek miatt elhíznak az emberek? nem? akkor inkább először azokat lvasgassátok,mielőtt hülyeségeket írkáltok.Persze nem azt modnom,hogy nincsenek olyan emberek,akik azért,mert folyton esznek..Mert vannak.Csak kicsit megértőbbnek kéne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!