Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Próbáltátok már a zsírfagyaszt...

Próbáltátok már a zsírfagyasztást? Légyszi irjatok konkrétumot is, hogy hol, mennyiért, és milyenek a hatásai

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 22:39
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
100%

Sziasztok,

Édesanyámat pajzsmirigy rákkal műtotték 2-szer. Hormonpótlás, radioaktiv jód, kezelés stb. Majd kipakolták az epéjét és a méhét is. Daganat..daganat.. gyógyszerek, kezelések, kialakult cukorbetegség. Szóval baj, baj hátán. Ez az utóbbi 10 évben történt.A 165 cm magas anyám, kb 5 évvel ezelőtt 100 kg -osra hizott, bizonyitott hormonrendellenességek miatt és szivbeteg/cukorbeteg is lett.Kereste a megoldást, nagyon élni akart. Valahol felfedezett egy cikket a zöldtea kapszuláról.Falusi asszony, Erdélyben. Sokáig ódzkodott az ilyen dolgoktól, de egyszer rászánta magát.6 hónapig szedte ( napi 3x2 ), vizet keveset birt inni, mert mindig kihányta.Napi 1 szelet kenyeret evett, de amúgy minden mást amit egy falusi konyhában fellelünk ( minden nap egy- egy nagy tányér levest és egy nagy bögre otthon fejt tejet beiktatva ). A vacsorája, szigorúan 1-2 hámozott alma volt, semmi más.A hetedik hónapban 70 kg- ot nyomott. Mint falusi asszony, nem játr fitness terembe, és nem is rótta futólépésben a falu utcáit, csak végezte a napi munkát a házban és körülötte. Ennyi, igy is lehet.

Viszont, hoztam ismerősöknek is a kapszulából ( gyógyszertárban kapható ), ami a lusta, eltespedt , városi életmód következtében, abszolút hatástalan maradt.

Üdv Mindenkinek.

2012. okt. 22. 10:49
 22/27 anonim ***** válasza:

Szia! Én hallottam róla és mivel nyertem egy kupont, ki is próbálhatom :)

Ha érdekel, mit tapasztaltam, írj rám levelet és januárban, ha megyek, elmondom.

2012. dec. 15. 20:48
 23/27 anonim válasza:
Kipróbáltam, igaz csak 1 alkalmat 3 tenyérnyi részen körbe a has, két oldalt csípő. Nem lett jobb a helyzet, pedig közben update életmódot folytattam. Mióta mozgok is hozzá heti 3x, azóta kezdtem formálódni de nagyon-nagyon lassan. Pedig nem bűnözök. Semmi fehérliszt, semmi cukor. Szóval aki ebben bízik, az inkább kezdjen el leszokni a sok vagy hízlaló kajáról és mozduljon! :-)
2012. dec. 19. 14:35
 24/27 anonim ***** válasza:

A 23-as kommentelőnek: anorbi diéta nem épp a legjobb sztem. Semmi értelme.

A fehér liszt pedig nem bizonyított, hogy ártalmas. A 120 évig élő bácsik a kenyérre esküdnek. Bocs, allergiás vok ezekre a lószarokra, szép Norbitól, hogy egészségesíti' a népet, de ez nem fogyaszt. Az egészség nem kifejezetten egyenlő a vékonysággal :D

Nekem hatott. 3 alkalom. Tökéletes. Komolyan. Semmi panaszom, inkább ajánlom.

2013. jan. 4. 20:02
 25/27 anonim válasza:

Ez a sok extrém idióta, akinek fogalma sincs a zsírfagyasztásról, minek ír be, nagyon, de nagyon bosszantó.

A zsírfagyasztás lényege, hogy a fagyást a zsírsejtek, mint tárolók, nem bírják, megrepednek, így már többé nem tudnak zsírt tárolni. 5 perces fagyás után és hosszabb távon mutat kis mennyiségű zsírsejtet képes elpusztítani, a kifolyó zsír a nyirokrendszeren keresztül távozik.

2014. júl. 3. 09:11
 26/27 anonim válasza:
Az előző beírásom csak a tartalom és értelem nélkülieket érinti. Természetesen vannak , akiknek értékes a hozzászólásuk. Megköszönöm nekik!
2014. júl. 3. 09:32
 27/27 anonim válasza:
Én ezt fogom kipróbálni, ahogy lesz eredmény beírok.
2014. júl. 3. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!