Próbáltátok már a zsírfagyasztást? Légyszi irjatok konkrétumot is, hogy hol, mennyiért, és milyenek a hatásai
Sziasztok,
Édesanyámat pajzsmirigy rákkal műtotték 2-szer. Hormonpótlás, radioaktiv jód, kezelés stb. Majd kipakolták az epéjét és a méhét is. Daganat..daganat.. gyógyszerek, kezelések, kialakult cukorbetegség. Szóval baj, baj hátán. Ez az utóbbi 10 évben történt.A 165 cm magas anyám, kb 5 évvel ezelőtt 100 kg -osra hizott, bizonyitott hormonrendellenességek miatt és szivbeteg/cukorbeteg is lett.Kereste a megoldást, nagyon élni akart. Valahol felfedezett egy cikket a zöldtea kapszuláról.Falusi asszony, Erdélyben. Sokáig ódzkodott az ilyen dolgoktól, de egyszer rászánta magát.6 hónapig szedte ( napi 3x2 ), vizet keveset birt inni, mert mindig kihányta.Napi 1 szelet kenyeret evett, de amúgy minden mást amit egy falusi konyhában fellelünk ( minden nap egy- egy nagy tányér levest és egy nagy bögre otthon fejt tejet beiktatva ). A vacsorája, szigorúan 1-2 hámozott alma volt, semmi más.A hetedik hónapban 70 kg- ot nyomott. Mint falusi asszony, nem játr fitness terembe, és nem is rótta futólépésben a falu utcáit, csak végezte a napi munkát a házban és körülötte. Ennyi, igy is lehet.
Viszont, hoztam ismerősöknek is a kapszulából ( gyógyszertárban kapható ), ami a lusta, eltespedt , városi életmód következtében, abszolút hatástalan maradt.
Üdv Mindenkinek.
Szia! Én hallottam róla és mivel nyertem egy kupont, ki is próbálhatom :)
Ha érdekel, mit tapasztaltam, írj rám levelet és januárban, ha megyek, elmondom.
A 23-as kommentelőnek: anorbi diéta nem épp a legjobb sztem. Semmi értelme.
A fehér liszt pedig nem bizonyított, hogy ártalmas. A 120 évig élő bácsik a kenyérre esküdnek. Bocs, allergiás vok ezekre a lószarokra, szép Norbitól, hogy egészségesíti' a népet, de ez nem fogyaszt. Az egészség nem kifejezetten egyenlő a vékonysággal :D
Nekem hatott. 3 alkalom. Tökéletes. Komolyan. Semmi panaszom, inkább ajánlom.
Ez a sok extrém idióta, akinek fogalma sincs a zsírfagyasztásról, minek ír be, nagyon, de nagyon bosszantó.
A zsírfagyasztás lényege, hogy a fagyást a zsírsejtek, mint tárolók, nem bírják, megrepednek, így már többé nem tudnak zsírt tárolni. 5 perces fagyás után és hosszabb távon mutat kis mennyiségű zsírsejtet képes elpusztítani, a kifolyó zsír a nyirokrendszeren keresztül távozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!