Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Próbáltátok már a zsírfagyaszt...

Próbáltátok már a zsírfagyasztást? Légyszi irjatok konkrétumot is, hogy hol, mennyiért, és milyenek a hatásai

Figyelt kérdés
2011. okt. 20. 22:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
10%

megértés senkinek az életét nem teszi egészségesebbé. az elhízott embereknek pedig vajon mekkora hányada vezethető vissza orvosi egészségügyi okokra..? nem lehet ebből kiindulni.. akkor úgy kezdted volna a kérdést, hogy ilyen és olyan hormon/vagy egyéb problémád mellett..

de nem ezt kérdezted, hanem egy elvben lehetetlen villámfogyásos módszerről (elvileg a zsírleszíváson kívül nincs más hatékony külső megoldás, ennek az emberi szervezet működésére visszavezethető okai vannak)

és igen, a legtöbb kövér ember azért kövér, mert sokat, és sok sz.art eszik, mellette pedig valljuk be, nem sok küzdősportoló és harcművész van, a teljes lakossághoz viszonyítva. viszont zumbára meg egyéb divatos fasságokra eljárnak, és csodálkoznak ha kövérek, pedig nagyon figyelnek arra mit esznek, és kur.va aktívan élnek. ugyan akkor valójában fogalmuk sincs az egészről, ez a helyzet.

van még egy kis mellék rész, ugyanis szerintem az emberek (de kiemelném a súlyfelesleggel élő embereket) egy jó része lelki beteg is, ez egy dolog mert biztos én is az vagyok.. viszont én együtt élek ezzel, és lesz.arom, viszont mások ilyen dolgok miatt pl. össze-vissza esznek. zsíros chipszeket, adalékanyaggal teletömött finomított szénhidrátokat és minden szemetet. kicsit fejben kéne rendet rakni sokaknak, és elgondolkodni, hogy miért él, akar-e élni, akar-e változtatni a dolgokon.. vagy jó nekik ahogy most van, mert akkor meg könnyíthetnének magukon annyit, hogy beletörődnek a dolgokba, ez is egy fejlődési út.

2011. okt. 24. 16:30
 12/27 anonim ***** válasza:
38%

Én írtam a muffinos kommentet.

Szóval tudom milyen kövérek lenni hiszen 6hónappal ezelőtt még 30kilóval többet nyomtam. Akkor azt hittem hogy keveset eszek és mégis miért vagyok olyan kövér. Én is csak kerestem a kifogásokat,hogy hormonproblémám van,genetika stb stb.

EGY NAGY FRÁSZT!

Csak egy lusta zabagép voltam,amit nem ismertem be magamnak!

Így visszagondolva tényleg rengeteget zabáltam és rosszat,ezt persze kövéren nem érzékeli az ember.

Az ország fele meg hormonzavaros?Ja hogyne... nem kell állandóan ezzel takarózni. Csak odafigyelni az evésre,az ételek kalóriatartalmával tisztában lenni és fel kell emelni a segget a fogyás érdekében,nem pedig a kényelmes hülyeségeket keresni mint ez a zsírfagyasztás...

A sport meg a diéta büdös mi? Pedig csak így megy...

2011. okt. 24. 16:46
 13/27 anonim ***** válasza:
ez a stílus.. ez bejövős! konkrét, szókimondó. jól is írsz, ezek szerint nem csak fogyáshoz értesz.
2011. okt. 24. 16:56
 14/27 A kérdező kommentje:

na jo,elég abból,hogy itt oltogattok.

Teszem hozzá nem állt szándékomban ehhez a megoldáshoz folyamodni,ugyanis 2 hónap alatt leadtam 10 kg-t tornával,és ételek kaloriamennyiségének számolgatásával.Azonban van egy ismerősöm,aki nem tud lefogyni,ugyanis pajzsmirigyével vannak problémák,és segíteni szeretnék neki,ahogy tudok. bocsánat,hogy először nem akartam kiteregetni minden apró részletet,és rögtön azt kellett irni,hogy ne egyél,bla bla bla....És igen,nekem is bevált ez a módszer,de arra is kell gondolni,hogy nem mindenkinél hatásos.

2011. okt. 24. 17:54
 15/27 A kérdező kommentje:
Mellesleg azért köszönöm a kommentárokat,hiszen egyébként igazatok van. Csak mondom: nem minden esetben alkalmazhatók ezek a módszerek.
2011. okt. 24. 18:00
 16/27 anonim ***** válasza:

betegségekhez sokan kevésbé értünk, többünknek van sportolói múltja/tapasztalata és az ehhez járulékos táplálkozási témában is jártasabbak (vagyunk) mint konkrét eü-i problémák megoldásában. viszont ha ezt tudjuk, akkor azzal kezdjük, hogy irány az orvos :/

elvileg különböző hormonkészítményekkel szokták szabályozni az ilyen problémákat, nem tudom milyen hatékonysággal. de ettől függetlenül sem lehet sokkal jobbat kitalálni, mint egészséges diéta követése, és sajna beteg emberek számára sem lesznek varázs módszerek.

jobbulást ismerősödnek!

2011. okt. 24. 18:06
 17/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a kommentet. orvosnál volt már,gyógyszer kellene neki,de valamilyen okból nem támogatja az egészségbiztosítója,és sajnos elég drága,így ez kilőve. próbált már több módszert is,de eddig sikertelen.Ezért keresünk egyéb lehetőségeket.
2011. okt. 24. 18:29
 18/27 anonim ***** válasza:
ha még visszaolvasgatsz majd a kérdéshez.. magam is lehet fejlesztem magamat majd a közeljövőben pajzsmirigy problémákkal kapcsolatban. ez nem azt jelenti, hogy számotokra használható dolgot is találni/tanulni fogok, de ha van valami érdemleges tanulmány, módszer, majd írok.
2011. okt. 24. 18:45
 19/27 A kérdező kommentje:
okés,köszi szépen :)
2011. okt. 24. 20:53
 20/27 anonim válasza:
100%

Hát megint nem azok szóltak hozzá akik normális választ tudtak volna adni a kérdezőnek...

Ha lesz olyan fórum, hogy miért ne szedjek fogyibogyót vagy szerintetek lefogyok -e kevesebb evéssel és mozgással, oda lehetne majd válaszolni az előttem szólóknak.

2012. szept. 9. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!