Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tanárok hogy tudják megállni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tanárok hogy tudják megállni, hogy ne nézzék meg a helyes diákokat?

Figyelt kérdés

Akár tanár-diáklány, akár tanárnő-tanuló srác esetben. Van egy angoltanár a sulinkban, aki mindig rápillantgat a csinos lányok fenekére. És ma ezen elgondolkoztam, hogy mondjuk az olyan tanárok, akiknek még nincs családjuk, képesek megállni, hogy ne nézzék meg a fiatal diákot, ha jól néz ki? Vagy ez náluk alapból tiltott? Esetleg titokban megnézhetik a diákokat, de ezt megtartják maguknak? Múltkor a matektanárom látványosan megnézte a barátnőm dekoltázsát és akkor felmerült bennem a kérdés, hogy ezt neki szabad? A mi sulinkban pl. a 14-15 éves lányok is legalább 20 évesnek néznek ki, ergo magassarkú, festett haj, mély kivágású felső és nem értem, hogy a tanárok hogy tudják megállni, hogy ne bámulják meg őket.

15L

2009. szept. 23. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem biztos megnézik de megtartják maguknak...végülis ők is emberek
2009. szept. 23. 15:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

igen, mostanában mindenki így néz ki, az én volt sulimba is, pedig mikor még én voltam ott elsős, még a negyedikes se nagyon festette a haját...

egyébként szoktam visszajárni a volt tanáraimhoz, nálunk anno férfiuralom volt a tanári karban, most jóban is vagyok velük, beszélgetünk is ilyesmikről.

a legtöbben azt mondják, h persze, megakad a szemük egy szép lányon (még a családosoknak is), de rendszerint elpoénkodják a haverokkal, vagy tudomást sem vesznek róla. amúgy meglepő, de majdnem mind azt mondta nekem, h egyre kevesebb ilyen van, mert a természetes szépség fogalma kezd kiveszni a köztudatból... milyen igaz :(

2009. szept. 23. 15:11
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

figyi, a sok kis 14-15 éves közszemlére teszi kb mindenét ami van, seggét, mellét...akkor mégis milegyen? a tanár is ember. sztem inkább a diákoknak nemkéne engedni h kiskurrvaként öltözködjenek az iskolába. oda tanulni járnak, és kirakatba tenni magukat. a tanároknak pedig a tanítás a feladata és nem 14 éves dekoltázsokat nézni.

visszatérve, egy pillantás erejéig gondolom nemtudják megállni, h ne nézzenek oda, de a legtöbbjüket nemérdekel egy 14-15 éves csitri dekoltázsa. ők nem 14-15 éves fiúk, akiknek mindenre feláll a farkuk, őket nem egy tinidekoltázs érdekel. persze vannak kivételek.

2009. szept. 23. 15:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ja, és a helyes diák, és a 15 éves minikurrva az nemugyanaz. ő nem helyes, hanem kipakolta mindenét.
2009. szept. 23. 15:19
 5/10 A kérdező kommentje:
És a szép lányokat is megnézhetik? Tehát ha mondjuk valaki nem pakolja ki mindenét, de esetleg szép, bájos stb? Amúgy egyszer volt egy olyan, hogy az informatika tanárom annyira nézett egy diáklányt, hogy leesett a lépcsőn:D Jó, csak 2 lépcsőfokot, de akkoris nagyon vicces volt:D
2009. szept. 23. 15:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
hát mért ne nézhetnék meg a széplányokat is? ők is emberek. csak jobbára kultúrált emberek, akik nem nyálcsorgatva bámulnak vkit, hanem ránéznek, megjegyzik magukban, hogy szép lány, és ennyi is volt, többet nemfoglalkoznak vele. egyrész azért, mert legalább 20 év korkülönbség van köztük, másrészt meg mert diák.
2009. szept. 23. 15:54
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Általános 5.-7.ig az ofőnk mindig kivételezett az osztály leghelyesebb srácával:D Szerintem bejött neki:D
2009. szept. 23. 19:18
 8/10 anonim ***** válasza:
16%

én sehogy mindig felizgatnak a 17-18 éves fiúk és gyakran ágyba bújok velük

48 éves magyartanárnő

2009. szept. 23. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézni szabad.

Elcsábítani vagy kivételezni nem.

2009. szept. 23. 22:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért... Most lehet, hogy neked 15 évesen úgy tűnik, hogy a korosztályodban már olyanok a lányok, mint a minifelnőttek, de azért még bőven kamaszosak a vonásaik, hiába festik magukat, hiába vannak úgy öltözve. Szoktam látni a 15-16 éves lányokat, amikor felöltöznek ilyen "kisprostisan" és hát az minden, csak nem csábító. Közönséges inkább, és kicsit gyerekes is, mint amikor az 5 éves kislányok felveszik anya blúzát és gyöngysorát. Szóval valahogy még még olyan minden finomság nélküli, vagy nem is tudom hogy mondjam az öltözködésüket. De nem is csak erről van szó, mert egy idő után bele lehet jönni. Csak még azért azon az arcon látszik, hogy ez nem egy felnőtt nő arca, hanem egy kamaszlányé. És mondjuk ez így is van rendben, mert miért kéne úgy kinéznie egy 15-17 évesnek, mint egy 25 évesnek?

Na de csak azt akartam ezzel mondani, hogy a tanárok meg jobb esetben felnőttek, akik már meglátják a különbséget egy tinilány és egy csinos nő között. Egy tini is lehet csinos, de attól még tinilány marad.

2010. ápr. 11. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!