Tudom, hogy ez nem helyes, de most nem tudom megállni, hogy néha ne gyújtsak rá. Nagyon rosszat teszek?
Szia!
Egy igazi bagós, aki élvezi a dohányzást az sosem szokik le. Én egy éve nem dohányzom, de néha még álmodom róla. Ha elszívnék egy szálat tudom hogy nem lenne megállás. Vannak napok, hogy győzködöm magam, hogy a bagósok milyen büdösek, hogy drága, egészségtelen, és mennyire szégyelném a párom előtt. Hiányzik a mozdulat, az ezzel töltött néhány perc, de még ellenállok!
Szerintem nem halálos bűn az, hogy valaki dohányzik, akkor sem, ha gyereke van. Én is visszaszoktam, bár már bánom ugyan, de hát ez van, nem cigizek sokat. Viszont az nem szép, hogy titkolod a párod elől. Mondd meg neki, csak nem harapja le a fejed. Esetleg ajánlj egyezséget, hogy csak nap x szálat szívsz el, ha annál többet akkor leteszed a cigit és kész. Én főzés közben szeretek cigizni, és nem érzem, hogy ezzel rosszat tennék. Oké, hogy nem egészséges, de más bolondériám nincs, heti egy doboz cigit még ki tudok fizetni azért.
Persze jó lenne, ha nem csinálnád, de hát senki nem lehet tökéletes.
Nahát én pont így vagyok. Nekem a párom eltörné a kezemet. Na mindegy.
Én is elszívok néha egyet- egyet, mióta nem szoptatok, de csak ha a kiscsaj alszik. Szerintem nem halálos bűn, és is szeretem, ha van pár perc szünetem, mert amúgy soha nincs. Rohanás az egész napom reggel fél hattól este tízig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!