Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gusztustalan vagyok? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gusztustalan vagyok? (kép)

Figyelt kérdés

Ha hízok egy kicsit, az összes plusz szinte csak a hasamra megy. Szerintem már hatalmas. Tetszhetek így valakinek?

[link]

[link]

2011. ápr. 14. 08:55
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
Szerintem terhes vagy.
2011. ápr. 17. 15:07
 42/45 anonim válasza:
100%
nem azzal kéne próbálkozni,hogy másokat kérj meg,hogy mondják azt,hogy persze,így is szép vagy.ez könnyebbnek tűnhet.ha elhitetik veled,hogy így is szép vagy.de kövér vagy gusztustalan.le kéne fogynod. ennyi.
2011. máj. 19. 02:38
 43/45 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér, van rajtad pár kg plussz, de ehhez viszonyítva nincs aránytalanul nagy hasad, sokkal szerencsésebb az alkatod, mint neki

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

(Direkt előkerestem, mert a válaszolók úgy írnak neked is, mintha legalább így néznél ki... El vannak tévedve.)

2011. okt. 2. 09:01
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt nem ide....
2011. okt. 2. 09:05
 45/45 anonim ***** válasza:

J válasza

Nem olyan vészes huzd be a hasad, dobd ki a cscsöd és sikered lessz...

2011. okt. 17. 10:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!