Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gusztustalan vagyok? (kép)
Figyelt kérdés
Ha hízok egy kicsit, az összes plusz szinte csak a hasamra megy. Szerintem már hatalmas. Tetszhetek így valakinek?
2011. ápr. 14. 08:55
42/45 anonim válasza:
nem azzal kéne próbálkozni,hogy másokat kérj meg,hogy mondják azt,hogy persze,így is szép vagy.ez könnyebbnek tűnhet.ha elhitetik veled,hogy így is szép vagy.de kövér vagy gusztustalan.le kéne fogynod. ennyi.
43/45 anonim válasza:
Nem vagy kövér, van rajtad pár kg plussz, de ehhez viszonyítva nincs aránytalanul nagy hasad, sokkal szerencsésebb az alkatod, mint neki
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
(Direkt előkerestem, mert a válaszolók úgy írnak neked is, mintha legalább így néznél ki... El vannak tévedve.)
45/45 anonim válasza:
J válasza
Nem olyan vészes huzd be a hasad, dobd ki a cscsöd és sikered lessz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!