Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gusztustalan vagyok? (kép)
Figyelt kérdés
Ha hízok egy kicsit, az összes plusz szinte csak a hasamra megy. Szerintem már hatalmas. Tetszhetek így valakinek?
2011. ápr. 14. 08:55
31/45 anonim válasza:
Van önkritikád, ez kezdésnek jó.
Mostmár "csak" tenni kell ellene.
32/45 .Daniel. válasza:
Szerintem nem vészes, én szexelnék veled.
33/45 anonim válasza:
Szerintem meg kéne próbálnod fogyni egy kicsit.. meg előnyösen öltözködj :)
34/45 anonim válasza:
Szép hosszú hajad van egészséges vagy szóval t@karodjál el sportolni heti 5* kb 1-2 évig, egyél kevesebbet (ne zabálj!!!) és pár hét mulva látszani fog az eredmény még akár bomba nő is lehetsz.
35/45 anonim válasza:
Igen, iszonyú gusztustalan vagy.
36/45 anonim válasza:
Én szívesen megismerkednék veled, ha gondolod, akkor írj nyugodtan! :)
37/45 anonim válasza:
Fogadd el magad, nins olyan hogy ronda, csak van akinek nem tetszel. De tényleg leadhatnál a súlyfelelegből, már csak az egészséged miatt is.
38/45 anonim válasza:
Vannak férfiak akik azt szeretik ha van mit fogni a csajon.
40/45 anonim válasza:
Sok leszbi kalandra gondoltam már, de duci csajjal még nem volt fantáziálásom! Kipróbáltam, de nem tudom elképzelni, mindig csak a vékonyabb csajok vannak a szemem előtt. Azért lehet egyszer bevállalnék egy olyan lányt is mint te, pedig én vékony vagyok! :) :P
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!