Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gusztustalan vagyok? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gusztustalan vagyok? (kép)

Figyelt kérdés

Ha hízok egy kicsit, az összes plusz szinte csak a hasamra megy. Szerintem már hatalmas. Tetszhetek így valakinek?

[link]

[link]

2011. ápr. 14. 08:55
1 2 3 4 5
 21/45 anonim válasza:
100%

Létezik ilyen.én is iylen vagyok.ezzel nincs semmi próbléma.látszik, hogy nem terhes.

azon is gondolkozzatok el hogy ezen nem könnyű változtatni..pl én próbáltam és nagyon nem sikerült..tornával sem mert az izom belül van.kívül meg csak a lelógó bőr és zsír.ezen a felülés és hasonlók nem nagyon segítenek..ez nem feszesíti a bőrt..(legalábbis nálam nem hat..)

2011. ápr. 14. 15:15
 22/45 anonim válasza:
56%
Egyáltalán semmi baj az alakoddal van olyan sok fiú akinek te nagyon is tetszenél
2011. ápr. 14. 16:48
 23/45 szamóca. ***** válasza:
100%

hasizomgyakorlattal nem is igazán lehet zsírt eltüntetni.

kocogni kell meg lépcsőzni és úszni és bicajozni.

2011. ápr. 14. 16:53
 24/45 anonim ***** válasza:
60%
Hát ne haragudj, de nagyon gyorsan kezdj magaddal valamit, ez nagyon gáz. Bocs, ha nem tetszett.
2011. ápr. 14. 18:24
 25/45 A kérdező kommentje:
Hát igen... és még ezek a képek nem is előnytelenek, mint ahogy az egyik komentáló írta. Ha sokat eszem, akkor sokkal vészesebb, van olyan kép is, de azt direkt nem raktam ki. Azon tényleg terhesnek nézek ki:(
2011. ápr. 14. 20:01
 26/45 anonim válasza:
ismerős..:S
2011. ápr. 14. 20:30
 27/45 anonim ***** válasza:
60%

Nekem nem jössz be. Nem nőies az alakod.

De ha szeretnéd akkor fogalmazhatok úgy is hogy gusztustalan.

2011. ápr. 14. 21:24
 28/45 anonim ***** válasza:
56%
miért lennél gusztustalan? ne mondj ilyet a bunkók azt írták(lehet saját véleményük, de azért ez már sok...) , de ne törődj velük! nem smernek és én sem, de nem vagy az... ez a baj a mai fatalsággal, rögtön külső alapján ítélnek esélyt sem adnak hogy megismerjék egymást...
2011. ápr. 16. 19:59
 29/45 anonim ***** válasza:
Sztm laza, mennyi idős vagy?
2011. ápr. 16. 20:06
 30/45 anonim ***** válasza:
48%

TÁMADNAK A DISZNÓÓÓÓÓÓÓK.

amugy igen, ma sem vacsorázok köszi, ennyivel is soványabb leszek mint te ! :D

2011. ápr. 16. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!