Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Őszintén, nagyon gusztus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Őszintén, nagyon gusztustalan az ilyen vékony alak? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Már semmi önbizalmam nincs,mert mindenhol azt hallgatom milyen undoritoak a piszkafák, tényleg ennyire visszataszito látvány?

2011. ápr. 2. 12:10
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Szívesen összejönnék egy ilyen hölggyel, számomra nem visszataszító.

20/F

2011. ápr. 2. 12:12
 2/23 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyesmi az alkatom.Talán a karom még ettől egy picit véknyabb is :( Szeretnék én ilyen karokat, de a többi stimmel.:/

Szerintem ne hallgass másra, biztos szép vagy így is!

És van akinek ez bejön, úgyhogy ne aggódj.

2011. ápr. 2. 12:15
 3/23 anonim ***** válasza:
75%

most tudom hogy nem erről van szó, de pl ez a kép nekem nem is tetszik mert tök igénytelen sztem a csaj feje is :D na de mind1.

amúgy meg ,hogy is fogalmazzak.

sztem ez változó, nem mint ahogy azt az első hozzászóló is írta neki nincs ezzel semmi baja sem, nekem viszont van én inkább az "átlagos" női testalkatot részesítem előnyben :D ez már nem átlagos sztem sszóval nekem ez nem jön be annyira.

de mint írtam ez kb minden srácnál máshogy van sztem.

2011. ápr. 2. 12:15
 4/23 anonim ***** válasza:
53%
Ilyen csúnya kifejezést nem használnék, de jó pár kilót hízhatna.
2011. ápr. 2. 12:17
 5/23 anonim ***** válasza:
72%
nekem is nagyon vékony én a kicsit húsosabbakért vagyok oda persze nem az óriásokért de nem is a csontváz
2011. ápr. 2. 12:18
 6/23 A kérdező kommentje:
12:15 Miért igénytelen a lány feje?:D Nekem a feje az egyetlen ami tetszik benne..:)
2011. ápr. 2. 12:19
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem visszataszító, bár én is szeretem ha vastagabb, de az nem kizáró ok, mondhatni lényegtelen.

30F

2011. ápr. 2. 12:21
 8/23 anonim ***** válasza:
84%
nem tudom miért találom igénytelennek a fejét :D de valamiért az számomra :D
2011. ápr. 2. 12:22
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Külsőre nekem is a husisabb lányok jönnek be, de a belső fontosabb.
2011. ápr. 2. 12:26
 10/23 anonim ***** válasza:

nakössz

az én alakom is ilyen

ebbe mi az undorító??

2011. ápr. 2. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!