Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gusztustalan vagyok? (kép)
Ha hízok egy kicsit, az összes plusz szinte csak a hasamra megy. Szerintem már hatalmas. Tetszhetek így valakinek?
Biztos tetszhetsz így is valakinek, csak ehhez az alkathoz a legnehezebb öltözködni, és eü. szempontból is ez a legkockázatosabb.
(De ha ez direkt szivatós kérdés, és igazából terhes vagy, akkor nem szóltam. Mert számomra azért furcsa, hogy mindenhol máshol meg vékony vagy... Én jóval kövér7ebb vagyok, de kb a 7.hónapban volt ekkora a hasam. Gyanús...)
Gondolom nem mondok újat azzal, hogy nem egy modell alkat vagy. :) De egyáltalán nem vagy gusztustalan. Vannak, akiknek a teltebbek tetszenek jobban.
Azért az egészséged és a jobb közérzeted érdekében nem ártana egy kis mozgással, meg egészségesebb kajákkal pár kilócskát leadni.
Én blokkolnálak csini vagy!!!
30/FF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!