Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gusztustalan vagyok? (kép)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gusztustalan vagyok? (kép)

Figyelt kérdés

Ha hízok egy kicsit, az összes plusz szinte csak a hasamra megy. Szerintem már hatalmas. Tetszhetek így valakinek?

[link]

[link]

2011. ápr. 14. 08:55
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%

Biztos tetszhetsz így is valakinek, csak ehhez az alkathoz a legnehezebb öltözködni, és eü. szempontból is ez a legkockázatosabb.

(De ha ez direkt szivatós kérdés, és igazából terhes vagy, akkor nem szóltam. Mert számomra azért furcsa, hogy mindenhol máshol meg vékony vagy... Én jóval kövér7ebb vagyok, de kb a 7.hónapban volt ekkora a hasam. Gyanús...)

2011. ápr. 14. 10:04
 12/45 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes, bár már előfordult, hogy annak néztek :S
2011. ápr. 14. 10:24
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom nem mondok újat azzal, hogy nem egy modell alkat vagy. :) De egyáltalán nem vagy gusztustalan. Vannak, akiknek a teltebbek tetszenek jobban.

Azért az egészséged és a jobb közérzeted érdekében nem ártana egy kis mozgással, meg egészségesebb kajákkal pár kilócskát leadni.

2011. ápr. 14. 10:38
 14/45 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha behúzod a hasad akkor lapos:)nem vagy gusztustalan,de látszik hogy direkt csináltál előnytelen képet magadról,hogy mások lehurrogjanak.Nincs veled semmi baj.Ha valamiddel elégedetlen vagy,akkor változtass rajta.:-)ennyi.
2011. ápr. 14. 11:07
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
Nekem így is bejönnél, ha belül normális vagy, de én nem jönnék be neked.
2011. ápr. 14. 11:56
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy gusztustalan. Igen nem kizárt hogy valakinek pont te fogsz tetszeni. Kicsi alakformálás nem ártana.
2011. ápr. 14. 12:08
 17/45 anonim ***** válasza:
83%

Én blokkolnálak csini vagy!!!

30/FF

2011. ápr. 14. 12:41
 18/45 anonim ***** válasza:
54%
Ne haragudj, de nagyon undorító! Hogy lehet ekkora hasad? Mintha valami óriási tumorod lenne, vagy nem is tudom... A karod, és a lábad vastagságához képest sokkal nagyobb a hasad... Szerintem nézesd meg dokival.
2011. ápr. 14. 14:14
 19/45 A kérdező kommentje:
Nincs semmi bajom!!! Egészséges vagyok
2011. ápr. 14. 14:48
 20/45 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem ez egy terhes nő... Vagy egy idióta terhes tini... Vagy nem te vagy, hanem valami excsajokat égető oldalról szedted:D
2011. ápr. 14. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!