Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem küzdenek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem küzdenek meg a pasik egy lányért?

Figyelt kérdés

Nem csak én,de barátnőim is úgy látják,hogy a legtöbb srác egyszerűen nem tud küzdeni a lányokért.Lemond róla az első alkalommal,és lép is tovább.Vannak olyan pasik,akik mondjuk szimpik,de semmi különös.Viszont ha elkezd udvarolni,közeledik,kitartó,akkor egész biztos,hogy értékelném,és elgondolkozok rajta,mi lenne,ha...

Viszont ha egyszer talizunk,aztán nem lép semmit,sőt,rám vár elmondása szerint,akkor ne csodálkozzon,hogy nem lesz semmi.Sokan hamar feladják,nem udvarolnak,nem bókolnak,csak várnak a sült galambra.Vagy kétszer hívnak,aztán hetekig nem,majd bepróbálkoznak valakinél,akit megfektetnek,aztán otthagyják.Én régimódi lennék,hogy azt várom el,hogy a fiú igenis küzdjön meg értem,vagy ha nem is küzd,kicsit jobban forszírozza a dolgokat,ne üljön a fenekén?Volt olyan srác,akit én kellett bíztassak,hogy na,kérd már el a számom,mert magától nem ment neki,holott meg akart ismerni.És itt nem a félénkségről van szó.Egyszerűen nem akarom olyasvalakinek adni magam,aki tudom,hogy szinte a kisujját sem mozdította értem.Nem az étteremre,mozira gondolok,hanem arra,hogy figyeljen rám,érdekelje,mi van velem,hívjon vagy írjon,ne tűnjön el,és ha már belevágott abba,hogy megismerjen egy lányt,igenis vigye végig,amíg kideríti,hogy lehet-e valami vagy sem.A semmiért csak semmit lehet kapni.Szerintem.

2011. ápr. 10. 18:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

”Attól,mert nem érdekled,még nem kell leribancozni! a srácok úgy dobálóznak ezzel a szóval,mintha tényleg mindenkire rá lehetne húzni.egyáltalán tisztába vagy ennek a fogalmával?”

A nagy részükre igenis rá lehet mondani, és tisztában vagyok a jelentésével.

„olyat hallottam már,hogy a csajnak nem jött be a srác eleinte,de a fiú nem mozdult el mellőle,mindig ott volt,ha kellett,és a csaj egy nagy csalódás után jött rá arra,mit szalasztott el,és össze is jöttek,a lány már jobban akarta a végén,mint a fiú.hidd el,hogy meg szoktuk bánni a döntéseinket,mert baromi nehéz dönteni.”

De szép történet, a végén még könnyezni kezdek. Ez a tipikus „jófiú” kategória. A srác mindent megtesz a csajért – teljesen feleslegesen persze – aki lelép egy gyökérrel. És amikor csalódás éri, akkor bezzeg már jó lesz az előző is igaz.

Én nem úgy vettem észre, hogy annyira bánnátok a döntéseiteket.

„lehet,hogy szimpi,de valami hibádzik nála mégis,lehet hogy nem jön be annyira,de valami miatt később beleszeretsz (erre is volt már számos példa).ha kitartó vagy,csak akkor tudod meg,hogy mi lenne.”

Megint csak az időhatározó. Mikor lesz az a később?

„ez nem jelenti azt,hogy attól ne próbálkozhatnál mással is,de azt a csajt se felejtsd el,aki tetszik neked.ha nem is udvarolsz,de állj mellette,vagy tudasd vele,hogy fontos neked,lehet ügyesen csinálni.ha meg ezek után se jössz be neki,nos,az érzéseket nem lehet erőltetni.”

Rendes tőled, hogy megengeded, hogy mással is találkozzak tényleg. Nem vonzódik hozzám, de azért álljak mellette? Végülis lelki szemetesládának mindig jó az ember, akinek el lehet sírni, hogy a „mocsok férfiak már megint csak kihasználták”. Így igaz, az érzéseket nem lehet eröltetni, de akkor megint az a kérdés, hogy minden törjem magam, minek legyek mellette, ha felesleges, Reménykedjek a csodában?

„ha tetszik,ha nem,el kell fogadni,hogy nem mindig jövünk be annak,aki nekünk is bejön. de ha már bejön,tényleg tudassuk,és ne adjuk fel hamar.az más dolog,hogy ha sztem egy lány teszi ugyanezt,hogy nem mond le a srácról,visszataszítónak van titulálva sokszor meg piócának meg tudom is én,de ha asrác teszi ugyanezt,akkor meg kitartó...stb. Már aki.”

Ez nem igaz. A lányok nem szeretnek tenni semmit egy kapcsolatért. Csak várják a tökéletes férfit. Könnyű arra hivatkozni, hogy nem akarja, hogy nyomulósnak, ribancnak és piócának nézzék, így inkább nem csinálnak semmit. Ha egy srác teszi ugyanezt, és a nincs meg a kezdeti vonzalom, fejre állhat, akkor sem fog sikert elérni és már nem kitartó lesz, hanem egy szerencsétlen. Abban meg, hogy a csaj majd egyszer csak meggondolja magát és hirtelen lángoló szerelemre lobban az illető iránt, továbbra sem hiszek.

2011. máj. 9. 04:19
 32/38 anonim ***** válasza:
Az előzőnek teljesen igaza van! Nem érdemes várni egy csajra, mert ha külsőre nem jössz be neki, bele is gebedhetsz, akkor se fogsz neki kelleni. V ha 1x be is adja a derekát, az is csak addig tart, amíg nem talál egy jóképűbb pasit, akinek ő is bejön.
2011. máj. 9. 20:10
 33/38 A kérdező kommentje:
Igen,de így az esélyt se adjátok meg,hogy esetleg sikerülhet.Jöttek már úgy össze emberek,hogy kezdetben ne nagyon bírták egymást,de aztán valami megváltozott.Előre nem lehet megjósolni,nyilván ti abba a kategóriába tartoztok,akik nem küzdötök sokáig,hát ne is tegyétek.Aztán majd nézzétek meg a végeredményt. Vagy így,vagy úgy.
2011. máj. 10. 12:34
 34/38 anonim ***** válasza:
58%

Esélyt a lottónak szoktam adni, hogy vagy bejön, vagy nem. Így csak heti 220 ft-ot vesztek, de a csajozásnál nagyobb a tét és szeretnék biztosabbra menni.

Már megint ez a "voltak, akik nem bírták egymást, de mégis összejöttek". Szerintem te túl sok romantikus baromságot néztél. A valóságban ez nem így működik, vagy legalábbis nagyon ritkán.

Neked nagyon könnyű, csak ülsz és várod, hogy a pasik küzdjenek meg érted és elvárod, hogy reménykedjenek, hátha majd egyszer meggondolod magad.

2011. máj. 10. 19:54
 35/38 anonim ***** válasza:
a kérdezőtől kérdezném! voltál már úgy hogy nagyon tetszett egy pasi, de nemet mondott amikor elhívtad randizni? utána még tök jóban voltatok sokáig. csak amikor láttad folyton az járt a fejedben "de jó is lenne..." aztán amikor úgy érezted, hogy most vagy soha! akkor megint elhívtad és megint nemet mondott, csak most kevésbé kíméletesen mint a legelső alkalommal. így el lehet cseszni 2-3-4 hónapot egy lányra, úgy hogy folyamatosan rossz érzések kavarognak benned... próbáld ki és utána oszd az észt, hogy "miért nem..."
2011. máj. 11. 07:16
 36/38 anonim ***** válasza:

Végre valaki szépen összefoglalta a lényeget a "miért nem" kérdésre.

Nem normális az a felfogás, hogy miért nem küzdök és szenvedek egy csajért akár több hónapot is. De ez a kérdező legfőbb érve és ettől nem nagyon tágít, úgyhogy írhatunk mi bármit ide, akkor is azt fogja írni, hogy voltak, akik nem kedvelték egymást mégis összejöttek, ha nem küzd az ember, már nem is férfi stb.

2011. máj. 11. 15:09
 37/38 Synce válasza:
Mert.... elmondom, biztos volt már előtted egy másik lány aki úgy szét ku*** a szívét , hogy meghalna inkább... és azon a határon van hogy megismerjen és távol legyen tőled mert nem akarja hogy te is azt tedd vele. Így próbál inkább úgy viselkedni hogy rajtad jobban lehessen látni hogy szereted.
2018. jún. 5. 01:58
 38/38 anonim ***** válasza:

Valtoztass a hozzaallasodon!

Ha neked tetszik valaki embereld mar meg magad... aztan ne csodálkozz ha senkinek sem kellesz!

Nyugodtan kezdeményezhetsz te is!

Kedves kerdezo, SULYOSAN el vagy tevedve!!

2021. aug. 10. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!