Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem küzdenek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem küzdenek meg a pasik egy lányért?

Figyelt kérdés

Nem csak én,de barátnőim is úgy látják,hogy a legtöbb srác egyszerűen nem tud küzdeni a lányokért.Lemond róla az első alkalommal,és lép is tovább.Vannak olyan pasik,akik mondjuk szimpik,de semmi különös.Viszont ha elkezd udvarolni,közeledik,kitartó,akkor egész biztos,hogy értékelném,és elgondolkozok rajta,mi lenne,ha...

Viszont ha egyszer talizunk,aztán nem lép semmit,sőt,rám vár elmondása szerint,akkor ne csodálkozzon,hogy nem lesz semmi.Sokan hamar feladják,nem udvarolnak,nem bókolnak,csak várnak a sült galambra.Vagy kétszer hívnak,aztán hetekig nem,majd bepróbálkoznak valakinél,akit megfektetnek,aztán otthagyják.Én régimódi lennék,hogy azt várom el,hogy a fiú igenis küzdjön meg értem,vagy ha nem is küzd,kicsit jobban forszírozza a dolgokat,ne üljön a fenekén?Volt olyan srác,akit én kellett bíztassak,hogy na,kérd már el a számom,mert magától nem ment neki,holott meg akart ismerni.És itt nem a félénkségről van szó.Egyszerűen nem akarom olyasvalakinek adni magam,aki tudom,hogy szinte a kisujját sem mozdította értem.Nem az étteremre,mozira gondolok,hanem arra,hogy figyeljen rám,érdekelje,mi van velem,hívjon vagy írjon,ne tűnjön el,és ha már belevágott abba,hogy megismerjen egy lányt,igenis vigye végig,amíg kideríti,hogy lehet-e valami vagy sem.A semmiért csak semmit lehet kapni.Szerintem.

2011. ápr. 10. 18:20
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
tudod az önteltség nem az az erény amit a férfiak értékelnek, főleg nem az olyanok akik udvarolnának... neked egy tipikus bunkó barom való, a "ki ha én nem", az eszméletlen menő vagyok és nagy arc...
2011. ápr. 11. 20:38
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem, mert ha azt látom a leányzón, hogy sz@rik rá hogy éppen mivel kedveskedek neki, mit teszek érte, akkor előbb utóbb felmerül a kérdés hogy "megéri ennyit foglalkozni valakivel aki sz@rik rám?" És elfogy a lelkesedés. Aztán a következő kiszemeltnél, tanulva az előző esetből, már jóformán kimarad az udvarlás és a tenni akarás. Majd ha látom rajta, hogy ő is komolyan érdeklődik, akkor én is teszek valamit.
2011. ápr. 11. 20:50
 23/38 A kérdező kommentje:

Mondjuk az igaz,hogy egy pasi,aki nem jön be,csinálhat bármit,akkor se fog érdekelni.Bár ha nagyon kedves,akkor biztos.Viszont egy bunkóba is beleeshetek úgy,hogy a kisujját se mozdítja,aztán max koppanok.Mindegy,azért udvaroljatok,fiúk!

:)

2011. ápr. 12. 15:19
 24/38 anonim ***** válasza:
Akkor azt mondd már meg nekem, hogyha nem jövök be egy lánynak (már ha ez a helyzet, mert ugye látszólag nem nagyon hatok rá, és már kétszer kikosarazott akiről szó van), ő tudja hogy nekem bejön, kedveskedek neki, odafigyelek rá, akkor miért van az, hogy továbbra is ő keresi a társaságomat, miért ő jön oda hozzám? Nem munkatársam, csoporttársam vagy ilyesmi, ha akarna, különösebb erőfeszítés nélkül elkerülhetne és kész. Csak élvezi a helyzetet, vagy még ő sem tudja mit akar, vagy mi van? :)
2011. ápr. 12. 16:00
 25/38 anonim ***** válasza:
Ha te magad is elismered ezt, akkor mi a pacifütyiért udvaroljunk?
2011. ápr. 12. 20:18
 26/38 anonim ***** válasza:

"Utolsó: nem tehetsz róla,hogy még nem találkoztál értékes lánnyal,nyilván nem az olyanokat vonzod.

attól én még az vagyok :)"

Hagyjuk már ezt, hogy értékes lány. Ha az ember normális veletek, nagy ívben leszarjátok. Lehet, hogy te értékesnek tartod magad, de úgy tűnik mások nem.

"Mondjuk az igaz,hogy egy pasi,aki nem jön be,csinálhat bármit,akkor se fog érdekelni.Bár ha nagyon kedves,akkor biztos.Viszont egy bunkóba is beleeshetek úgy,hogy a kisujját se mozdítja,aztán max koppanok.Mindegy,azért udvaroljatok,fiúk!"

Ezzel a hozzászólásoddal tökéletesen megválaszoltad a kérdésedet. Látják rajtad, hogy nem éred meg a fáradtságot, mert úgyis a hülye tahóval fogsz lelépni. Vagy nehogy azt mond már, hogy az ilyenek annyira tudnak udvarolni és kedvesek, mert ez nem hiszem el. Már-már te is elismered, hogy ez az udvarlás hülyeség, de azért mi továbbra is tegyük ki ennek magunkat, hogy aztán nézzük, hogy a csaj lelép egy s.ggfejjel. Amúgy meg mi a gond, nem jött össze a nagy szerelem, mert csak a gyökerek találnak meg és akkor most az összes fiú idióta?

2011. ápr. 12. 22:31
 27/38 A kérdező kommentje:

Mondjuk eddig sosem olyan fiúval jöttem össze,aki egyet csettintett és nem tett semmit.Előtte is igenis udvarolt.Nem tartotta feleslegesnek.Mert vannak akik igenis értékelik,attól,mert valaki egyszer leszarta,nem biztos,hogy mások is ezt fogják tenni.

Utolsó előtti: hidd el,sokszor a csajok sem tudják mit akarnak.Lehet,hogy a lány nem vonzódik hozzád (még),de úgy érzi,hogy még változhat a dolog,vagy imponál az önbizalmának,hogy udvaroltál neki.

2011. ápr. 13. 13:31
 28/38 anonim ***** válasza:
összegezve: udvarolni igen is kellene ---> amennyiben az illető lány-hölgy láthatóan jelzi a szimpátiáját, hogy szabad a pálya. kettőn áll a vásár!
2011. ápr. 13. 14:56
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

"...hidd el,sokszor a csajok sem tudják mit akarnak.Lehet,hogy a lány nem vonzódik hozzád (még),de úgy érzi,hogy még változhat a dolog,vagy imponál az önbizalmának,hogy udvaroltál neki."

Ó a híres női határozottság. Még nem tudja. És mikor fogja tudni? Fél év múlva, egy év múlva, öt év múlva? Ebből megint csak az jön ki, hogy felesleges törni magamat, mert ha nincs meg a kezdeti szimpátia, akkor az később sem lesz meg, ha fejre állok, akkor sem.

De jó, hogy az imponál az önbizalmatoknak, ha egy fiú a lelkét kiteszi. Megint felmerül a kérdés? mi a f.sznak udvarolni? Én egy ribanc önbizalmát sem fogom növelni, ha nem kapok érte cserébe semmit.

2011. ápr. 14. 00:50
 30/38 A kérdező kommentje:
Attól,mert nem érdekled,még nem kell leribancozni! a srácok úgy dobálóznak ezzel a szóval,mintha tényleg mindenkire rá lehetne húzni.egyáltalán tisztába vagy ennek a fogalmával? azt meg,hogy mikor fogja tudni,mit akar,tőled,kérdezheted tőlem,igazán nem tudhatom.olyat hallottam már,hogy a csajnak nem jött be a srác eleinte,de a fiú nem mozdult el mellőle,mindig ott volt,ha kellett,és a csaj egy nagy csalódás után jött rá arra,mit szalasztott el,és össze is jöttek,a lány már jobban akarta a végén,mint a fiú.hidd el,hogy meg szoktuk bánni a döntéseinket,mert baromi nehéz dönteni.lehet,hogy szimpi,de valami hibádzik nála mégis,lehet hogy nem jön be annyira,de valami miatt később beleszeretsz (erre is volt már számos példa).ha kitartó vagy,csak akkor tudod meg,hogy mi lenne.ez nem jelenti azt,hogy attól ne próbálkozhatnál mással is,de azt a csajt se felejtsd el,aki tetszik neked.ha nem is udvarolsz,de állj mellette,vagy tudasd vele,hogy fontos neked,lehet ügyesen csinálni.ha meg ezek után se jössz be neki,nos,az érzéseket nem lehet erőltetni.ha tetszik,ha nem,el kell fogadni,hogy nem mindig jövünk be annak,aki nekünk is bejön. de ha már bejön,tényleg tudassuk,és ne adjuk fel hamar.az más dolog,hogy ha sztem egy lány teszi ugyanezt,hogy nem mond le a srácról,visszataszítónak van titulálva sokszor meg piócának meg tudom is én,de ha asrác teszi ugyanezt,akkor meg kitartó...stb. Már aki.
2011. ápr. 14. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!