Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem küzdenek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem küzdenek meg a pasik egy lányért?

Figyelt kérdés

Nem csak én,de barátnőim is úgy látják,hogy a legtöbb srác egyszerűen nem tud küzdeni a lányokért.Lemond róla az első alkalommal,és lép is tovább.Vannak olyan pasik,akik mondjuk szimpik,de semmi különös.Viszont ha elkezd udvarolni,közeledik,kitartó,akkor egész biztos,hogy értékelném,és elgondolkozok rajta,mi lenne,ha...

Viszont ha egyszer talizunk,aztán nem lép semmit,sőt,rám vár elmondása szerint,akkor ne csodálkozzon,hogy nem lesz semmi.Sokan hamar feladják,nem udvarolnak,nem bókolnak,csak várnak a sült galambra.Vagy kétszer hívnak,aztán hetekig nem,majd bepróbálkoznak valakinél,akit megfektetnek,aztán otthagyják.Én régimódi lennék,hogy azt várom el,hogy a fiú igenis küzdjön meg értem,vagy ha nem is küzd,kicsit jobban forszírozza a dolgokat,ne üljön a fenekén?Volt olyan srác,akit én kellett bíztassak,hogy na,kérd már el a számom,mert magától nem ment neki,holott meg akart ismerni.És itt nem a félénkségről van szó.Egyszerűen nem akarom olyasvalakinek adni magam,aki tudom,hogy szinte a kisujját sem mozdította értem.Nem az étteremre,mozira gondolok,hanem arra,hogy figyeljen rám,érdekelje,mi van velem,hívjon vagy írjon,ne tűnjön el,és ha már belevágott abba,hogy megismerjen egy lányt,igenis vigye végig,amíg kideríti,hogy lehet-e valami vagy sem.A semmiért csak semmit lehet kapni.Szerintem.

2011. ápr. 10. 18:20
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
A 18:27-es megfogalmazta érthetően!
2011. ápr. 10. 19:19
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert nem érdemlitek meg. Ha valaki tényleg küzd, akkor az csak egónövelésnek jó nektek, de az illető srácot kiröhögitek a háta mögött, megalázzátok és leléptek az első tahóval, aki megcsal és szarba sem néz titeket, aztán persze jösztök ide sírni. Mi az, hogy érted küzdeni kell? Mi vagy te, valami hatalmas jutalom, vagy főnyeremény, amit ki kell érdemelni? A csajoknak véletlenül nem kell tenni valamit egy kapcsolatért, csak az irracionális elvárásokat felállítani? És az egyenjogúsági duma nem baromság. Nektek kellett. Vagy ez csak arra vonatkozott, hogy lehet nercbundát követelni, szavazni, vagy félre k.rn, de a kényelmetlenebb része (energiát fektetni egy kapcsolatba) már nem tetszik? Mielőtt még lehordod a férfiakat, gondolkozz el, hogy te mit teszel egy kapcsolatért, azonkívül, hogy küldözgeted a híres jeleidet, ami természetesen érteni kéne, mert ha nem akkor az illető biztosan nem érdeklődik irántad, vagy homokos?
2011. ápr. 10. 20:10
 13/38 anonim ***** válasza:

Osztom a véleményed, nagyjából ezt írtam le 18.27kor!

22/F

2011. ápr. 10. 20:13
 14/38 anonim ***** válasza:

Kérdező te hány éves vagy ?

És te mennyit küzdesz egy pasiért ?

2011. ápr. 10. 20:40
 15/38 A kérdező kommentje:
Látszik,hogy azok a pasik,akik ideírtak,még nem küzdöttek csajért,vagy ha küzdöttek,megalázták őket....stb. Én arról nem tehetek,hogy ilyen elkeseredettek vagytok,meg süt belőletek a megvetés.Attól,mert egy csaj átb.szta az agyatokat,még nem biztos,hogy a többi is olyan.Azért elmondanám,hogy volt pasi,aki annyira nem jött be,de annyit küzdött,hogy összejöttem vele,és tudnék még ilyen példákat mondani.Igenis ki kell minket érdemelni,vannak olcsó ribik,akik már egyből szétteszik a lábukat,emiatt azt hiszik sokan,hogy könnyű megszerezni a többi csajt is,de nem így van.Vannak értékesebb lányok is.És én mit teszek a pasikért? MOst én udvaroljak neki vagy mire gondolsz utolsó válaszoló? Nem arról beszélek,amikor már kapcsolatban vagyunk,hiszen egyértelmű,hogy akkor nem csak ő tesz,hanem én is.De itt a kezdeti lépésekről van szó.
2011. ápr. 10. 20:52
 16/38 anonim ***** válasza:
Én például küzdök, csak valahogy nem látom értelmét. Figyelek arra amit mond, érdekel mi van vele, segítek neki amiben tudok, szeretnék minél többet tudni róla, egyszer még süteményt is sütöttem neki. Eddigi eredmény: kb 90% hogy nem lesz belőle semmi, azt hiszem már barátzónás vagyok, onnan pedig nincs visszaút.
2011. ápr. 11. 12:14
 17/38 anonim ***** válasza:
69%

"Attól,mert egy csaj átb.szta az agyatokat,még nem biztos,hogy a többi is olyan"

Kíváncsi lennék, ha mondjuk téged b.sznának át, vagy használnának ki folyamatosan, akkor is azt mondanád, hogy á, azért nem minden pasi ilyen.

"Azért elmondanám,hogy volt pasi,aki annyira nem jött be,de annyit küzdött,hogy összejöttem vele"

Akkor most miért jöttél össze vele? Vonzónak találtad, vagy csak szánalomból? Akkor teljesen mindegy, hogy milyen vagyok, ha mondjuk le se szállok rólad, folyamatosan hívogatlak, akkor összejössz velem, mert küzdöttem érted?

"Én arról nem tehetek,hogy ilyen elkeseredettek vagytok,meg süt belőletek a megvetés."

Nem is tudom, hogy kiből süt a megvetés. Te ugyanúgy megveted azokat a srácokat, akik úgymond nem küzdenek érted. Persze ők a hibásak, nem pedig te, mert te olyan tökéletes lány vagy, hogy érted minden hímneműnek, automatikusan meg kell küzdenie.

"Vannak értékesebb lányok is"

Gondolom te vagy az egyik, mert én ilyennel még nem találkoztam. Előbb-utóbb mindenki kimutatja a foga fehérjét.

"? MOst én udvaroljak neki "

Ne, te csak üljél a s.ggeden és ne csinálj semmit!

"Nem arról beszélek,amikor már kapcsolatban vagyunk,hiszen egyértelmű,hogy akkor nem csak ő tesz,hanem én is"

És, ha megvannak a kezdeti lépések és sikerül eljutni a kapcsolatig, mit is adsz te a másiknak? Vagy el sem juttok odáig, mert nem küzdöttek érted?

"A semmiért csak semmit lehet kapni"

Nagyon jól megfogalmaztad a lényeget. Ha te sem adsz semmit, csak az elvárásokat állítod fel, jelen esetben azt, hogy érted szenvedjen meg az illető (és még szó sem volt a szokásos női elvárásokról) akkor ne csodálkozz, hogy nem kellesz senkinek. Vagy elvárod, hogy én rengeteg időd, energiát és pénzt öljek beléd? Mi a garancia, hogy nem lépsz le az első jött-ment senkiházi gyökérrel? EGy kapcsolat két emberről szól, már a kezdetekkor is. Ha te nem teszel semmit, ne várd el, hogy érted megküzdjenek, mint valami olimpiai aranyéremért. Persze mindig lesz egy-két szerencsétlen, akinek nőhiánya van és bármire képes lesz érted.

2011. ápr. 11. 14:55
 18/38 A kérdező kommentje:

Utolsó: nem tehetsz róla,hogy még nem találkoztál értékes lánnyal,nyilván nem az olyanokat vonzod.

attól én még az vagyok :)

2011. ápr. 11. 18:33
 19/38 A kérdező kommentje:

mondjuk udvarolni se nagyon tudtok, de az már másik kérdés lenne... vagy azt gondoljátok hogy az udvarlás is a csajok dolga? pff....

persze tisztelet a kivételnek,valaki tud,de kevés az olyan.

2011. ápr. 11. 20:32
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor egész hátralevő életükben elvárná tőlük a lány, hogy mindig tegyenek le valamit az asztalra ha akarnának valamit!
2011. ápr. 11. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!