Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem küzdenek meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem küzdenek meg a pasik egy lányért?

Figyelt kérdés

Nem csak én,de barátnőim is úgy látják,hogy a legtöbb srác egyszerűen nem tud küzdeni a lányokért.Lemond róla az első alkalommal,és lép is tovább.Vannak olyan pasik,akik mondjuk szimpik,de semmi különös.Viszont ha elkezd udvarolni,közeledik,kitartó,akkor egész biztos,hogy értékelném,és elgondolkozok rajta,mi lenne,ha...

Viszont ha egyszer talizunk,aztán nem lép semmit,sőt,rám vár elmondása szerint,akkor ne csodálkozzon,hogy nem lesz semmi.Sokan hamar feladják,nem udvarolnak,nem bókolnak,csak várnak a sült galambra.Vagy kétszer hívnak,aztán hetekig nem,majd bepróbálkoznak valakinél,akit megfektetnek,aztán otthagyják.Én régimódi lennék,hogy azt várom el,hogy a fiú igenis küzdjön meg értem,vagy ha nem is küzd,kicsit jobban forszírozza a dolgokat,ne üljön a fenekén?Volt olyan srác,akit én kellett bíztassak,hogy na,kérd már el a számom,mert magától nem ment neki,holott meg akart ismerni.És itt nem a félénkségről van szó.Egyszerűen nem akarom olyasvalakinek adni magam,aki tudom,hogy szinte a kisujját sem mozdította értem.Nem az étteremre,mozira gondolok,hanem arra,hogy figyeljen rám,érdekelje,mi van velem,hívjon vagy írjon,ne tűnjön el,és ha már belevágott abba,hogy megismerjen egy lányt,igenis vigye végig,amíg kideríti,hogy lehet-e valami vagy sem.A semmiért csak semmit lehet kapni.Szerintem.

2011. ápr. 10. 18:20
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:

Jajj!

Ebböl megint egy naaaagy általánosítás lett!

Vannak pasik igenis vannak, akik képesek küzdeni egy lányért , és vannak akik nem!

Ti azokat fogtátok ki eddig akik a "nem-be" tartoznak.

Ámde ha a 16 éves korosztályba tartoztok akkor nem is érdemes túl sokat még várnotok.

De idősebbek közt vannak!!

2011. ápr. 10. 18:23
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Emancipáció(egyenjogúság van nem? ezt akartátok nem? tessék.
2011. ápr. 10. 18:25
 3/38 anonim ***** válasza:
0%

Mennyetek már ezzel az emancipációval vagy mi a fittyfenével! Hadjátok már abba! Folyton jösztök ezzel!

Egyébként kérdező: Vannak ilyenek, vannak olyanok.

2011. ápr. 10. 18:27
 4/38 anonim ***** válasza:

Küzdünk mi hidd el, csak van olyan lánytípus;

a, aki csak hülyíti a pasikat, a pasik meg vagy belátják ezt egy idő után, vagy összetört szívvel, újabb csalódással végzik.

b, aki a rosszfiúkat szereti, aki azt szereti ha megalázzák, összetörik a szívét, semmibe nézik, verik stb, és mégis azzal a sráccal marad, pedig szépcsaj léttére találhatna ezerszer jobbat is.

szóval főleg ezen lánytípusok miatt, néha a pasik nem mernek lépni, vagy lépnek de a próbálkozásuk kudarcba fullad.

én szeretek küzdeni egy csajért, csak sok csaj már az elején azt mondja, hogy jhaj nem vagy az ideálom, bár nem tartalak rondának, dehát így nem találkozok veled pedig szimpi vagy. :O

22/F

2011. ápr. 10. 18:27
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem érdemes. Ha külsőre bejön a fiú a lánynak, akkor mindegy mit csinál, előbb-utóbb magától beadja a derekát a lány. Az egyénfüggő, h ki mennyire kéreti magát. Ha viszont nem tetszik a fiú a lánynak, küzdhet akármeddig, nincs esélye. Ez rád is igaz, még ha nem is veszed észre.
2011. ápr. 10. 18:33
 6/38 anonim ***** válasza:
Sok lányért nem kell megküzdeni, mert tálcán kínálja magát.
2011. ápr. 10. 18:34
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert aki ilyen küzdő típus az idővel leszokik róla! Mégpedig azért mert a legtöbb esetben hülyének nézik a lányok, így idővel megjön az esze és úgy viselkedik a lányokkal ahogy a lányok azt valójában megérdemlik.
2011. ápr. 10. 18:42
 8/38 anonim ***** válasza:
58%

Én szoktam küzdeni, de van olyan, akiért nem érdemes. Lehet, hogy ti és a barátnőid ebbe a kategóriába tartoztok, akiért nem érdemes mindenkinek küzdeni. Ha van értelme küzdünk érte. De te annyira fenn hordod az orrodat azzal, hogy elvárod, hogy küzdjenek érted, hogy én már ezért sem küzdenék érted.

Sokkal jobb, ha az elejétől kezdve megvan az összhang és látom értelmét az egésznek, mert olyan szekér után nem futok, amelyik nem vesz fel.

2011. ápr. 10. 18:44
 9/38 anonim ***** válasza:

Ezt kikérem magamnak! 15 éves korom ellenére, volt mikor 26 éves lányért küzdöttem, csak aztán kiderült hogy csak hülyített!

De tudod, azért nem küzdenek mert mikor a kisfiúk fiatalkorukban szerelmet vallanak a lányoknak annak általában visszautasítás a vége, ami 1 idő után fárasztó, és eléggé önbizalom romboló is!!! Csak ti ebbe nem gondoltok bele!

2011. ápr. 10. 19:17
 10/38 anonim ***** válasza:

19:17 vagyok

bocs, nem 26 hanem 16

2011. ápr. 10. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!