Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, miért jönnek be...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, miért jönnek be jobban az idősebb csajok?

Figyelt kérdés
33éves vagyok,és 90%-ban 25-29éves srácok jönnek oda hozzám és szeretnének felszedni.
2011. ápr. 9. 09:51
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
igen,inkább az "riaszt" hogy esetleg csak felvágni akarnak velem a haverok előtt, vagy esetleg csak tapasztalatot gyűjteni :(
2011. ápr. 12. 11:18
 22/28 anonim ***** válasza:
82%
Harminchoz közel nem hiszem hogy csak "felvágni" akarnak.
2011. ápr. 12. 11:24
 23/28 anonim ***** válasza:
82%

Van egy lány ismerősöm aki 31 éves, de ki néz kb 22-nek. Vonaton pl sose kérik tőle a szeméylit pedig mindig azzal olcsóbb (asszem 33%-os) jeggyel utazik.

Szerintem túlkomplikálod a dolgot. Egyszerűen csak fiatalabbnak nézel ki és ezért jönnek oda hozzád fiatalabb srácok. "Csavard" ki őke nyugodtan. Én nem bánnám ha így tennél velem.

2011. ápr. 12. 11:26
 24/28 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ezt nem igazán figyeli egy férfi. Vagy megtetszik neki egy nö vagy nem.
2011. ápr. 12. 11:30
 25/28 anonim ***** válasza:
56%
Ez világos, mint a nap. A nők később érnek, mint a férfiak. Kezdetben a fiúk adnak némi előnyt a a lányoknak, természetes udvariasságból, de egy igazi érett férfi, a hozzá illő idősebb hölgyet tart kellemes partnernek. Mert a hölgyek teljes érettsége később következik be. (Hi!)
2011. ápr. 12. 11:32
 26/28 anonim ***** válasza:
0%
valószínű gerontofilok.....
2011. ápr. 12. 11:48
 27/28 anonim ***** válasza:
85%

Lehet h kicsit off,de valamilyen szinten érint a téma.

25 éves nő vagyok,és nekem a fiatalabb srácok jönnek be.A mostani pasim is 20 éves pl.és engem is zavar néha,hogy fiatalabb tőlem,én csak attól tartok,hogy én nemsokára gyereket szeretnék,ő meg még mindig túl fiatal lesz hozzám:(

Egyébként ő azt mondta,hogy örül neki,hogy idősebb vagyok(mondjuk nem nézek ki 17-nél többnek:)),mert lehet velem beszélgetni,megbízható vagyok,nem vagyok olyan "hülye pi...a",mint a tini lányok.

Gondolom ezért tetszel Te is a fiatalabb pasiknak:)

2011. ápr. 12. 13:07
 28/28 anonim ***** válasza:
22%
talán mert manapság minen nő egy ribanc,és abban reménykednek,hogy majd az idősebb nem csal meg
2011. ápr. 12. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!