Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nálam sokkal idősebb 19,20,21 éves fiúk jönnek be? és ebbe a magasságom is szerepet játszhat? 180 cm vagy.15/l

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 21:07
 1/3 anonim ***** válasza:

haverom 17 neki is idősebbek kellenek, nekem emg inkább fiatalabb lenne jó:S

f17

2011. júl. 7. 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:
80%

Mindenkinek eltérőek az ízlései. Nem biztos, hogy sok fiú akad, aki ennyi évesen olyan magas, mint te. Így automatikusan a hozzád illőt keresed és azok tetszenek, akik elérik ezt a szintet.

Néha látok 2 méteres bombázókat, de egyben sajnálom is őket, mert igen csekély lehet a választék a számukra. Neked még van esélyed, bár pl. én is alacsonyabb vagyok nálad, igaz más korosztály vagyok.

Egyébként nem az életkor különbségek miatt kellene aggódni, mert a 4-5-6 év teljesen rendben van. Lányok és fiúk érettségi szintjének egyensúlyba hozásához kell ennyi év - akár beismerik a fiúk, akár nem. Több, náluk okosabb ember is felfedezte és bebizonyította ezt!

41/F

2011. júl. 7. 21:27
 3/3 anonim ***** válasza:
én 13 éves létemre a 25 körüli férfiakhoz "vonzódom" úgymond.( azok se magyarok) >< Persze nem akarok járni velük, de a korosztályom beliektől kifejezetten, úgymond undorodom. Ezért néha cikiznek az osztálytársaim, de nem érdekel. :) Az idő majd eldönti...
2012. jún. 25. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!