Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a nálam kb.10évvel idősebb pasik jönnek be? 13/L
Ez természetes szerintem a te korodban. Nincs olyan kislány aki a szőke herceget egy taknyos éretlen, 13-14 évesnek képzeli el. Mi gyorsabban érünk, tudod :)
19/L
hűűű végre egy igazi lánny!!!
én vagyok a szőke herceg, leglábbis volt, aztán már csak egy kiégett harcos vagyok.
75/f
Nyílván azért jön be 13 éves létére a 20on éves korosztály mert annyira baromira érett. Elárulom a 13-14 éves srácoknak sem a gyakran még kicsi mellel rendelkező korosztálybelijeik azok akikre elalvás előtt feláll a fütykös. Ilyen szempontból ugyan olyan taknyos a kérdező is, csak éppen más elvárásokkal és problémákkal szembesül a hétköznapjai során.
A biológiai érettség amiről jogosan beszélhetsz , de kit érdekel hogy 1-2 évvel előbb menstruálnak a lányok mint hogy a srácok gyereket tudnának csinálni.
A kérdésre konkrétan nem tudok válaszolni, de nem is lényeges hogy tudd miért van ez. Csak várd meg míg hozzájuk idősödsz mielőtt besikerülne egykét nemvárt terhesség. Mert ez a korosztály már nem csak gondolkodásban "felnőttes" .
Aki tetszik nekem nem pedo,a táborba a vezetőnk volt.nagyon kedves.
nemálnék mert ő 23 éves én meg csak 13 és hogynézkiaz.meg ő nem hiszem h bír engem úgy mint én őt
+1: van bnője
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!