20éves vagyok, boldog párkapcsolatban élek a 10évvel idősebb párommal. Gyereket szeretnénk. Van aki még 30éves korában sem érzi magát érettnek, de én biztos vagyok ebben. Normális ez?
szia!!
án 22 voltam, amikor úgy döntöttünk a 29 éves párommal, hogy babát szertnénk. akkor még egy éve sem éltünk együtt és a lánykérésen túl voltunk, de a lagzi jövő lett kitűzve pontosan a baba miatt. első alkalomra teherbe estem, a legcsodálatosabb pillanat volt az életemben amikor a 2 csíkot megláttam. azóta a 27. hétben járunk, a lagzi továbbra is jövőre lesz, mi pedig soha sem voltunk ilyen boldogok!
szóval a gyerkőc vállalás nem kor kérdése, még ha majd sokszor fogod hallani az ellenkezőjét is...
csak mindketten akarjátok ugyan úgy!! :)
hajrá!! szorítok nektek!! :)
27 hetes pocakos
Én is 20 vagyok és kismama!!! a párom 34. már tavaly óta szerettünk volna babát és most összejött. 2 éves házasok vagyunk és csoda boldogan várjuk a gyermekünket.
a babavállalás nem kor függő, csak akarjátok igazán.
Sok boldogságot!!!! ja egy érdekesség: anyukám 16évesen szülte a bátyámat és azóta születtünk 4-en és most várja az 5.ik babáját.:))
Üdv:10 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!