Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jövök be az idősebb férfiaknak?
A férfiaknak elég a naív kislány, akit könnyen megfűznek a szerelmes dumával az ágyik, majd léptek!
Be ne dőlj ezeknek!
22/L
Első vagyok:
Igazad van 2., mert én is az idősebbeket vonzom. Oka: felfogás, érettség.
Na de azért írtam, amit írtam, mert inkább vigyázzon, a többség nem a lelkére kíváncsi.
22/L
elsőnek marhára nincs igaza!!nem kell általánosítani!!
én 28 vagyok a barátnőm 21 éves és együtt vagyunk 3 hónapja és nem feküdtünk le egymással és pontosan ezért hogy bebizonyítsam hogy nekem nem csak szexre kell.szeretem és megértjük egymást ennyi,nem kell mindig egyből a rosszra gondolni...miért ne találhatná meg a másik egy fiatalabban vagy egy idősebben a társát vagy azt az embert akinek neki szüksége van?
Ez egyáltalán nem egyedi eset, ettől ne szállj el, de ne is ítéld el őket. Természetes, hogy a férfiak ösztönösen vonzódnak a fiatalabb, egészségesebb, szebb lányokhoz. Nincs ebben semmi különleges, mint ahogy abban sem, hogy az idősebbek általában már bátrabban ki merik mutatni, ha valaki tetszik nekik - nem tapasztalatlan tini fiúk.
Ha viszont kellemetlen neked - ami szintén természetes - akkor egész egyszerűen kerüld az ilyen helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!