Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy probléma ha a 10évvel idősebb nőkre bukom?
18éves vagyok, de sokkal töbnek nézek ki ennél. Soha nem bíztam a velem egy korú lányokba.
Rossz emlékeim és tapasztalatom van a velem egy korú lányokról. Én nem szeretem ha egy lány gyerekes, nyavajog, kényes, beképzelt (az szörnyű), és pletykás.
De egy 30körüli nőbe meg bízok, könnyebben el tudunk beszélgetni, és valamiért (nem tudom mi okból) de biztonságba érzem magam mellettük. Tapasztaltak, nem is kell mondanom hogy mire gondolok, ők ezt már látják rajtam és cselekednek, kezdeményeznek (egyébként sincs nagy önbizalmam).
Nagyon jól érzem magam velük, beszélgetünk....... néha komolyabb dolgokról és akkor megtörténik. Nagyon, nagyon jó velük a szex, habár nincs összehasonlítási alapom (nem voltam még velem egy időssel).
Ne itéljetek el mert azért férjes asszonyal nem voltam, és nem is leszek (azért erről megbizonyosodok előtte).
Az utcán is jobban megnézem az idősebb nőket.
Bárhol bármikor jobban megragad a szemem egy ilyen korú nőn, mint egy 16-20éves lányon.
Az ismerőseim, barátaim nem tudják mire vélni ezt.
Sajnos barátnőm még soha nem volt, de ezt nem is csodálom, mert (min) 10ével időssebb nőt nem tudnék elképzelni barátnőnek (ennyi idősen), de szerintem fordítva is igaz ez.
Más srácok is vannak ilyen helyzetbe?
Már nagyon szeretnék egy barátnőt, hasonló korút mint én.
De attól én nagyon távol állok, nem beszélek velük (csak néha), nem bízok bennük, nam is érzem magam jól velük.
Mit tegyek? Hogyan változtassak?
Helló! Én is ugyanebben a helyzetben vagyok,hogy az idősebb nők jönnek be.Amúgy a barátnőm 35 én pedig 23 vagyok,de titkoljuk a kapcsolatot.Én is jobban megnézek egy 30 éves nőt,mint egy 20-22 körülit és én is sokkal jobban megbízok bennük ,mint egy magam korúban.
Én is ebben a helyzetben vagyok,mint te,úgyhogy ne aggódj,nem vagy egyedül.
De most már én is keresgetem a velem egykorúak társaságát.
Csináld te is azt,hogy haverokkal mentek buliba és veled egykorúakkal bulizz.
Amúgy engem is többnek néznek,mint amennyi vagyok.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!