Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Általánosságban, az olasz vagy a német pasik jönnek be jobban? Miért?
Figyelt kérdés
Csak egy kis közvélemény kutatás, a barátnőmmel ezen vitatkozunk :)2011. ápr. 8. 19:27
31/34 anonim válasza:
Hmm..
Az olaszok a tüzes, forró vérükről, a németek a kimért természetükről, és gyönyörű kék szemeikről, szőke hajukról híresek.
Én nem tudnék dönteni így.
Az olaszok azért jönnek be nekem, mert csodásan táncolnak, barnás bőrük csillog, és szemük sötét, rejtélyes. Olyan szenvedélyesek, romantikusak.
A németeket viszont azért kedvelem, mert imádom a kék szemű férfiakat. Kicsit rideg, de mégis lágy, és el lehet veszni bennük. Olyan előkelőek, és tiszteletet parancsolóak.
Nem tudom. Ízlések és pofonok. :)
32/34 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
A németek általában magasak, és én is 170-175 cm között vagyok.. :D
Szóval mégis inkább németek. :")
33/34 anonim válasza:
OROSZ!!!!!! Olasz és Német egyiksem!!!!!!!!!!
34/34 anonim válasza:
OLASZOK!!!!! Helyesek,aranyosak,barátságosak,romantikusak,tudnak udvarolni,csábitani,élni...Imádom az olaszokat! Az olasz mentalitást,a nyelvet,a kultúrát. És olasz férjeet szeretnék magamnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!