Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Általánosságban, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Általánosságban, az olasz vagy a német pasik jönnek be jobban? Miért?

Figyelt kérdés
Csak egy kis közvélemény kutatás, a barátnőmmel ezen vitatkozunk :)
2011. ápr. 8. 19:27
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
olasz :)
2011. ápr. 8. 19:48
 12/34 habibi ***** válasza:
66%
arabok!!!! de ha választani kell, akkor külsőleg olasz, belsőleg német (tulajdonságokra értem)
2011. ápr. 8. 19:51
 13/34 anonim ***** válasza:
23%

Nekem talán azért lenne jobb egy német udvarló, mert magas vagyok és az olasz pasik nagyobbik része alacsony. :(

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:34

Ez röhej, kész röhej. Azért nem jössz össze, mert alacsonyabb kicsivel...

gyerekes vagy válaszoló...a szerelem nem erről szól!

2011. ápr. 8. 19:59
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
olasz. ugyanaz miatt mint az előttem szóló csajok :)
2011. ápr. 8. 19:59
 15/34 anonim ***** válasza:
88%
68%-os, igenis zavaró tud lenni, ha a férfi alacsonyabb a nőnél. A párválasztás egyik talán tudattalan része is a biztonság keresése,és ezt egy nő az esetek nagy részében egy magas férfiben találja meg. Nem tudom mi ebben a gyerekes. Ez kb. ugyanaz,amikor a férfiak az alkatot és az egyéb méreteket nézik. Ízlések és pofonok.
2011. ápr. 8. 20:02
 16/34 anonim ***** válasza:
89%
A magyarok, mert legalább megértem, amit mondanak. :D De ha csak ez a két lehetőség van, akkor inkább a tipikus olaszok, mert a sötét hajú-szemű pasik általában jobban tetszenek.
2011. ápr. 8. 20:04
 17/34 anonim ***** válasza:
német!! az az északi ideál..:D szőke haj világos bőr,kék/zöld szem.. egyszerűen elolvadok tőlük..:) és a nyelv is sokkal jobb..:P
2011. ápr. 8. 22:12
 18/34 anonim ***** válasza:
Én a németekre szavazok.
2011. ápr. 8. 22:52
 19/34 anonim ***** válasza:

"Ez röhej, kész röhej. Azért nem jössz össze, mert alacsonyabb kicsivel...

gyerekes vagy válaszoló...a szerelem nem erről szól!"

A válasz írója 68%

Az egész kérdés gyerekes, mert nemzetiségből még nem derült ki milyen az illető.

2011. ápr. 8. 23:08
 20/34 A kérdező kommentje:

"A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:52

Nem tudtad? A ribancoknak olasz cigány kell. Biztos nagyon vonzó a sötét bőrük, szőrös testük, primitív viselkedésük."

Pfff :D Te hülye vagy :D

1. Attól hogy valakinek sötét a bőre, és szőrös a teste még nem feltétlenül primitív, vagy olyan mint egy tipikus cigány.

2. Nem tudom hogy miért mondjátok hogy az olaszok barnák. Jó déliek lévén nyilván nem olyan fehérek mint a norvégok, de én heti 3-4 olasz bajnoki meccset nézek, és elmondhatom, ott az olasz focisták többsége (akik pedig fél életüket a napon töltik) nem barna bőrűek. Az olasz válogatottból meg kapásból mondok 6 olyan játékost akinek kék a szeme.

2011. ápr. 9. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!