Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Általánosságban, az olasz vagy a német pasik jönnek be jobban? Miért?
Nekem talán azért lenne jobb egy német udvarló, mert magas vagyok és az olasz pasik nagyobbik része alacsony. :(
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:34
Ez röhej, kész röhej. Azért nem jössz össze, mert alacsonyabb kicsivel...
gyerekes vagy válaszoló...a szerelem nem erről szól!
"Ez röhej, kész röhej. Azért nem jössz össze, mert alacsonyabb kicsivel...
gyerekes vagy válaszoló...a szerelem nem erről szól!"
A válasz írója 68%
Az egész kérdés gyerekes, mert nemzetiségből még nem derült ki milyen az illető.
"A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:52
Nem tudtad? A ribancoknak olasz cigány kell. Biztos nagyon vonzó a sötét bőrük, szőrös testük, primitív viselkedésük."
Pfff :D Te hülye vagy :D
1. Attól hogy valakinek sötét a bőre, és szőrös a teste még nem feltétlenül primitív, vagy olyan mint egy tipikus cigány.
2. Nem tudom hogy miért mondjátok hogy az olaszok barnák. Jó déliek lévén nyilván nem olyan fehérek mint a norvégok, de én heti 3-4 olasz bajnoki meccset nézek, és elmondhatom, ott az olasz focisták többsége (akik pedig fél életüket a napon töltik) nem barna bőrűek. Az olasz válogatottból meg kapásból mondok 6 olyan játékost akinek kék a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!