Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Általánosságban, az olasz vagy a német pasik
jönnek be jobban? Miért?
21/34 A kérdező kommentje:
"Az egész kérdés gyerekes, mert nemzetiségből még nem derült ki milyen az illető."
Ezért kérdeztem úgy hogy ÁLTALÁNOSSÁGBAN -.- És nyilván a küllemre éltettem, bár ugye minden népről van valami szteteotípia, amnelyeknek nyilván van alapjuk. Pl. precíz németek, heves olaszok, hideg angolok, ez persze nem azt jelenti hogy minden német precíz vagy minden olasz heves, de nyilván nem az ujjukból szopták ki ezeket az általánosításokat.
A kedves cigányozó válaszolónak üzenem, hogy IGEN, nekem pl. kimondottan tetszenek a kicsit barnább bőrű pasik, és milyen érdekes, hogy pont a cigányok viszont nem. Nem azért, mert cigányok, hanem mert a tipikusan cigányokra jellemző arcvonások nem tartoznak bele az én ízlésembe, ebből adódóan pl. az indiai férfiakat sem találom vonzónak. Viszont a délies férfiak kimondottan tetszenek. Mit látod, köze nincs ennek a cigányokhoz. De persze Magyarországon sokak számára a barnább bőrszín = cigányok. Hát nagyon nem így van.
2011. ápr. 9. 20:47
kedves kérdező.a gyerekes kérdéses választ nem neked adtam, hanem annak aki túlságosan komolyan vette magát, meg a választ, de én idéztem is őt.
2011. ápr. 9. 22:45
német német német
balatonon szoktam látni sokat nekem 80%-ban bejönnek :D szökék,magasok,tökéletesek <3
2011. ápr. 14. 11:05
25/34 anonim válasza:
MINDENKÉPP NÉMET!!!!!!
SZŐKE, CUKI, MAGAS :P
DE UGYANAKKOR AZ OLASZ IS :)
de ha választani kell akkor olyan...75-25% a német javára ;-)
2011. ápr. 28. 12:09
Olasz. Mert jóképűbbek, humorosak, optimisták, imádnak főzni és romantikázni, az élet mellettük nem unalmas. Nekem nem jönnek be az 1,90 magas szőke német prototípus, humortalanok általában, és perfekcionisták, túlságosan szeretnek dolgozni, nekem unalmasak. De az biztos, hogy megbízhatóbbak...
2011. júl. 17. 02:28
2011. dec. 7. 12:27
NÉMETEK !!!!!!!!!! :D
de te hol találkoztok velük a balatonon kívül??
irjátok meg privibe
20/L
2011. dec. 16. 09:17
Az olasz pasik nagyon dögösek, bár én is magas vagyok, szóval a német "ideálisabb" lenne, de akkor is az olaszokra szavazok. Biztos vannak ott is magas pasik.
2012. júl. 24. 16:18
30/34 anonim válasza:
Magyarországon is a populáció 80 %-nak barna maki szemei vannak. Tucat. A barna szem nem egyedi, ugyanis nem lehet észrevenni a sok festéktől a szivárványhártyát és finom egyedi mintázatát, szivárványhártyát. Unalmasan egyszerű szimpla: Nem más mint 2 karika egymásban: egy barna és egy fekete karika (a pupilla)
2012. aug. 26. 17:47
Kapcsolódó kérdések: