Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért gondoljátok hogy az összes rocker igénytelen, zsíros a haja meg ilyenek?
Nekem hosszú szőkésbarna hajam van, ápolt, a lányok a suliban szint naponta megkérdezik hogy befonhatják-e...
Bőrszekót rohadtul nem hordok, csak acélbetkós bakancsot, fekete ruhákat, és láncokat, nem értem hogy ettől miért vagyok igénytelen...
én is rocker vok engem se hagynak békén a lányok a hajam miatt.Furcsa módon a környezetembe nincsenek ilyen előítéletek.
Tehát személyfüggő aki 1 kicsit is befogadóképes ember az halad a korral a szezonnal,fazonnal:D:D és nem ragad le a régi szkinhedekhez hasonló rockereknél.Meg mostanában ezek a mákvirág EMO-s kancsók és divatmániás(Dolce & Gabbana,Armani,Versace)köcsögök lettek a menők.aki meg nem olyan mint ők az már ápolatlan igénytelen rocker
büszke is vagyok:D
és mások is bírják mikor headbangelek:DDD
nekem is több mint félméteres:)
Na hát sok mindent, de inkább metalcore és heavy metal orientált vagyok...Pl. As I Lay Dying, Bullet For My Valentine, Hammerfall, Trivium, Lordi, System Of A Down, de persze folk metal is van: Eluveitie az ász:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!