Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért gondoljátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért gondoljátok hogy az összes rocker igénytelen, zsíros a haja meg ilyenek?

Figyelt kérdés

Nekem hosszú szőkésbarna hajam van, ápolt, a lányok a suliban szint naponta megkérdezik hogy befonhatják-e...

Bőrszekót rohadtul nem hordok, csak acélbetkós bakancsot, fekete ruhákat, és láncokat, nem értem hogy ettől miért vagyok igénytelen...

2011. ápr. 1. 17:59
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha így haladunk, akkor te leszel az utolsó generáció, mert a teknó folyik mindenhonnan...
2011. ápr. 1. 20:32
 12/26 A kérdező kommentje:
csaknem:D
2011. ápr. 1. 22:02
 13/26 anonim ***** válasza:
96%

én is rocker vok engem se hagynak békén a lányok a hajam miatt.Furcsa módon a környezetembe nincsenek ilyen előítéletek.

Tehát személyfüggő aki 1 kicsit is befogadóképes ember az halad a korral a szezonnal,fazonnal:D:D és nem ragad le a régi szkinhedekhez hasonló rockereknél.Meg mostanában ezek a mákvirág EMO-s kancsók és divatmániás(Dolce & Gabbana,Armani,Versace)köcsögök lettek a menők.aki meg nem olyan mint ők az már ápolatlan igénytelen rocker

2011. ápr. 1. 22:12
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Sztem tök fasza ha egy fiúnak hosszú a haja, főleg ha ápolt is xD Énis 15 vagyok és rockot hallgatok :) :) Legyél büszke a hajadra xD
2011. ápr. 1. 23:02
 15/26 A kérdező kommentje:

büszke is vagyok:D

és mások is bírják mikor headbangelek:DDD

2011. ápr. 1. 23:17
 16/26 anonim ***** válasza:
amúgy mit hallgatsz?:)^^
2011. ápr. 1. 23:24
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fél méteres szőke hajam volt, ápolt és a lányok imádták. Mégis rengeteg inzultus ért miatta, pedig! hozzáteszem, egyszer hallottam bkv-n (hol máshol), hogy a tőlem nem messze levő cigányok közül az egyik megjegyezte, hogy szép a hajam O.o! De megmondom őszintén én már nem bírtam elviselni, hogy emiatt "más" legyek, sajnos levágattam, de lélekben a rock hű harcosa maradtam. Szerintem ez itt kezdődik.
2011. ápr. 1. 23:36
 18/26 A kérdező kommentje:

nekem is több mint félméteres:)

Na hát sok mindent, de inkább metalcore és heavy metal orientált vagyok...Pl. As I Lay Dying, Bullet For My Valentine, Hammerfall, Trivium, Lordi, System Of A Down, de persze folk metal is van: Eluveitie az ász:D

2011. ápr. 2. 01:08
 19/26 anonim ***** válasza:
Én nem gondolok ilyet a rockerekről. Jómagam is az vagyok, de ezt nem valószínű, hogy megmondanád rólam, max az orrkarikám árulkodó:) Igényesebb metalosokat ismerek, mint sok divatmajom, de persze nem kell általánosítani, mert azért ha egy-egy koncerten körülnézel... OMG. Diszkóba nem járok, de gondolom ott is hasonló a helyzet:) Aki tróger, annak mindegy a zenei ízlése, tróger marad:)
2011. ápr. 2. 01:19
 20/26 anonim ***** válasza:
Ja, és lány vagyok.
2011. ápr. 2. 01:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!