Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogják fel az igénytelen lányok, hogy soha nem lesz jó pasijuk?
nem, én is :D dehát mit lehet velük kezdeni.
majd egyszer csak rájönnek a tényállásra :)
Én nem vagyok túl igényes, mert cigizem és nagydarab vagyok, sőt van bőrbetegségem is, ami gyógyíthatatlan: mégis igényes párom van!
Na bumm, ehhez mit szólsz?
Kedves Kérdező! Miért vagy ezen kiakadva?
Az igényes pasik kétlem, hogy magukra semmit nem adó lányokkal kezdenének. Mi a probléma? Had sóvárogjanak...
ez ugyan az mint hogy az igénytelen fiúk miért sóvárognak a szép igényes lányok után:)
de am igazad van.
oralking:
Szerinted ez a válasz nem hasznos
Megértem a kérdezőt, volt egy ilyen barátnőm aki leakarta nyúlni pasim úgy hogy büdös volt ronda és kövér és nagyon elhanyagolt, mondtam is neki erre ő belenézed a kis tükrébe elkezdte igazgatni a zsíros haját és ezt mondta: "Mivel vagy te jobb és és mitől lennék nálad rosszabb?" pfft lol látna valaki minket és és föld xD...
Egyébként szerintem meg a csúnya szerény fiúk általában tudják hol a határ ők nincsenek elszállva maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!