Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igénytelen a pasim, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelen a pasim, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 éve amikor megismertem és elkezdett udvarolni, mindig jól öltözött, jó illatú, frissen borotvált, ápolt, helyes pasi volt. Aztán fokozatosan lejjebb adta a dolgokat, már jó pár hónapja ott tartunk, hogy szinte máshogy se jön, csak korpás hajjal, sok napi szőrrel, izzadtan, büdösen, és még nálam sem tusol le. És még ő van megsértődve, amikor közlöm vele, hogy ez így nem túl gusztusos, és oké, hogy nem kell minden találkozás előtt órákat készülődni, de legalább egy gyors zuhanynak bele kellene férnie. Én még mindig igyekszem , mindig tiszta vagyok és szőrtelen. Szerintetek már nem szeret? Vagy mi a baj? Lehet emiatt szakítani?
2011. aug. 5. 14:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. aug. 5. 14:57
 2/19 twinky ***** válasza:
Hivd Chewbaccanak
2011. aug. 5. 14:58
 3/19 A kérdező kommentje:
Én 23, ő 25
 4/19 anonim ***** válasza:

A helyedben otthagynám, ha fontos lennél neki, akkor ezt nem sértésnek fogta volna fel.

Amúgyis, ezzel saját magát járatja le.

5/19 anonim ***** válasza:
Mond neki ezt: "Te igénytelen disznó, vagy fürdesz vagy nincs több sör!"
2011. aug. 5. 15:03
 6/19 anonim ***** válasza:

Szerintem közöld vele, hogyha nem változtat ezen, akkor a kapcsolatotok is véget ér. Ha ebbe simán belemegy, akkor nem szeret, és nincs is értelme a folytatásnak. Ha már saját maga miatt nem teszi meg , hogy valamilyen szinten ad magára, legalább rád gondolhatna.

Nekem az egyik volt barátom megnövesztette a haját, tökre tetszett neki, aztán egy idő után megutált hajatmosni, volt, h mentünk volna valahová, és megmondtam neki h ne haragudj, de én így ki nem megyek veled az utcára , mert ezzel engem is lejáratsz kb, h milyen igénytelen emberrel vagyok együtt. Eleinte megsértődött ezen, de belátta, hogy igazam van. Remélem nektek is sikerül megbeszélnetek ezt!

2011. aug. 5. 15:08
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem kell emiatt szakítani, mert ha a pasid ezekre régen ügyelt akkor csak rá kell beszélned, hogy legyen olyan mint régen. Az ribancos, hogy ha fogod magad aztán lelépel majd mindenkinél igazadat adod, hogy milyen ápolatlan volt a pasid. Ez nem megoldás! Beszélj vele és ne kiutat keress. Ne egy hajléktalanból kell ápolt úri embert csinálnod. A legjobb, ha megbeszéled vele!
2011. aug. 5. 15:10
 8/19 anonim ***** válasza:
Nincs semmi lelki gondja? Munkahellyel minden ok?
2011. aug. 5. 15:11
 9/19 anonim ***** válasza:
Én is erre gondoltam,mint az előbbi kérdező, hogy vajon minden rendben van-e a lelkivilágával.
2011. aug. 5. 15:14
 10/19 A kérdező kommentje:
Hát már mondtam neki sokszor, meg hogy így a szexhez sincs semmi kedvem, ne is haragudjon, főleg mikor a büdös farkát nyomná a számba, de nem nagyon hat rá, ma már hazaküldtem, hogy ha fürdésre nem képes, akkor ez van. Hazament...
2011. aug. 5. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!