Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igénytelen a pasim, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelen a pasim, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 éve amikor megismertem és elkezdett udvarolni, mindig jól öltözött, jó illatú, frissen borotvált, ápolt, helyes pasi volt. Aztán fokozatosan lejjebb adta a dolgokat, már jó pár hónapja ott tartunk, hogy szinte máshogy se jön, csak korpás hajjal, sok napi szőrrel, izzadtan, büdösen, és még nálam sem tusol le. És még ő van megsértődve, amikor közlöm vele, hogy ez így nem túl gusztusos, és oké, hogy nem kell minden találkozás előtt órákat készülődni, de legalább egy gyors zuhanynak bele kellene férnie. Én még mindig igyekszem , mindig tiszta vagyok és szőrtelen. Szerintetek már nem szeret? Vagy mi a baj? Lehet emiatt szakítani?
2011. aug. 5. 14:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem mondom h tökéletes az élete, de régebben sokkal nagyobb gondjai voltak, mégsem nézett ki úgy mint vmi hajléktalan...
2011. aug. 5. 15:15
 12/19 anonim ***** válasza:
55%
Akkor legyél egy hétig te is igénytelen és kiderül ő mit reagál rá:) Ne borotváld ott lent, ne fürgyé le! Legyél te is szőrös, izadság szagú, stb... Próbálja ki ő is milyen érzésXD
2011. aug. 5. 15:17
 13/19 A kérdező kommentje:
Már gondoltam rá, de lehet hogy ez nekem nagyobb büntetés lenne mint neki :( :)
2011. aug. 5. 15:19
 14/19 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz mindenképp próbálj meg beszélni vele illetve picit távolodj el tőle vagy tedd féltékennyé próbáld meg elérni hogy akarjon neked "ujra" tetszeni engedd meg neki hogí bebizonyítsa hogy ő egy jó pasi próbáld meg kiprovokálni ezt tudom tanáccolni
2011. aug. 5. 15:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen adj neki ultimátumot. Közöld vele, hogy te egy igényes, kívánatos és vonzó pasival jöttél anno össze, és ő már régen nem az. Ha képes megváltozni, és újra olyan lenni, mint mikor összejöttetek, akkor van esély. Ha viszont erre nem képes akkor szerintem dobd ki.

Ha már említetted is neki, és ő csak simán hazament ahelyett hogy változtatott volna a dolgon, nekem ebből az jön le, hogy nem érdekli a dolog. Ha viszont nem érdekli a kapcsolatotok, akkor te sem, és nem érdemel meg Téged.

Bárhogy is legyen, ha nem érdemes rá, ne vesztegesd rá az idődet.

2011. aug. 5. 15:53
 16/19 twinky ***** válasza:
90%
Csak el akarja erni, hogy szakits vele. Igy nem o lesz a mocskos szemet, hanem te. Az indok meg banalis lesz, ha ismet igenyesen oltozkodik, ad a kulsejere. Olyan, mint a 22-es csapdaja. Ha maradsz, szenvedni fogsz, ha lepsz, meg leszel belyegezve.
2011. aug. 5. 16:09
 17/19 anonim ***** válasza:
Egy-két pasi úgy van ezzel a tisztálkodós dologgal (eddigi megfigyeléseim szerint), hogy amíg udvarolgat pedáns, jól öltözött, tiszta, szóval ápolt. De miután sikerült "becserkészni" a kiszemelt leányzót, pár hónap együttlét után a mindennapos zuhanyzás és egyebek elmaradnak.(Persze ezt nem mindenkire értem, sok a kivétel!) Lehet úgy érzi, már így is elfogadod, ahogy van, és nem kell már annyira pedáloznia mint a kapcsolat legelején. Persze ez csak az én elméletem.
2011. aug. 5. 17:25
 18/19 anonim ***** válasza:
mindig a nő választ :) neked most így sikerült.
2011. aug. 5. 17:30
 19/19 anonim ***** válasza:
akár az én volt barátom...még most is rosszul leszek ha eszembe jut. igaz mi csak fél évig voltunk együtt...az első 3 hónapban ugyanolyan volt mint a te barátod, állandóan fürdött meg foglalkozott magával, ápolt volt, olyan jó érzés volt hozzábújni, aztán meg úgy elhagyta magát hogy azcsak na...gusztusom sem volt hozzá. ő is ugyanúgy kikérte magának...szakítottunk, de végülis nemcsak ez miatt.
2011. aug. 5. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!