Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogják fel az igénytelen lányok, hogy soha nem
lesz jó pasijuk?
14:56:
Miért, ha odamenne hozzád egy csúnyácska ámbár mértéktelenül kedves, barátságos pasi, több esélye lenne? :P
Nem sokkal, ugyebár?
2011. nov. 2. 14:59
Hiányzik az emberek önismerete. Amikor önmagukról van szó, minden hibájuk menthetővé válik, már ha hajlandóak önmaguknak beismerni. Az igényesség/igénytelenség pedig határozatlan fogalom, a szélsőértékei ismertek, de az igényes nem egyenlő a tökéletessel. Nem lehet a világot így felosztani, mert ki mondja meg, ez igényes, ez meg nem? Esetleg mindenki önmagában a másikról. E tekintetben azonban senki sem bíróság, hogy kötelező legyen alávetnünk magunkat az ítéletének.
2011. nov. 2. 15:09
de most mi neked az igénytelen, valakin lehet h azért van +x kilo mert betegsége van, v olyan gyógyszert szedett aminek ez volt az egyik mellékhatása (pl: fogamzásgátló), vagy leszokott a cigiről, van egy pár ismerősöm aki leszokott és 15-20 kg meghizott...és csak ugy tudták leadni, h visszaszoktak, szóval ha valaki cigizik, vagy van rajta pár + kiló nem lesz igénytelen...szerintem a büdös piszokos kócós emberek az igánytelenek, emigy meg nem a kinézet miatt...mert nem tudhassuk a pontos okát, h miért néznek olyannak amilyennek..
2011. nov. 2. 15:56
Nem lenne esélye nagy valószínűséggel, mert nem akarok csúnyácska pasit...
2011. nov. 2. 16:01
látom már igénytelen csajt igényes nagyon helyes pasival...és forditva is...erre sincs magyarázat ilyen a természet...van akinek ez tetszik van akinek az
2011. nov. 2. 16:04
Érdekes, hogy a túlsúlyra mindenki szervi problémát hoz fel, pedig a valóságban talán 5%-ra igaz. Ezen az alapon, ha valaki büdös ő sem igénytelen, mert lehet csak az izzadság mirigy funkcionál rendellenesen. Szóval valljuk be, aki elhízott, az java részt az ő hibája. Meg ilyeneket felhozni, mint cigivel fogyni? Sportot nem ismer senki? :-)
2011. nov. 23. 10:14
Mert az összes lánynak el van ferdülve az értékrendje. Azt hiszik az az átlagpasi ami modell fiúkat a reklámokban látnak. Bezzeg ők igénytelenek, mégsem adják lejjebb az igényeiket és modell pasit akarnak ha belegebednek is.,
2011. nov. 23. 10:29
A sporthoz meg kell mozdulni. Sprotolni csak úgy szoktam az emberek, hogy a nők tavasszal elmennek 4-5-ször a konditerembe és nyögnek vlaamit, a srácok is csak a konditeremig mennek, löknek párat, megisznak valami cuccot és kész. Ez a nagy sport ma Magyaroroszágon. (Kivételek vannak, én is az vagyok, és hál istennek egyre több futót, biciklizőt, kocogót látok.)
2011. nov. 23. 10:29
Kissé átment a kérdés a túlsúly megbeszélésére, ami nem gond. Ehhez én is hozzászólnék. Kihagytátok szerintem a számításból azt is, aki úgymond örökli az erre való hajlamot. Ugyanis úgy nagyon könnyű vékonynak maradni, hogy azt eszel amit szeretsz, olyan mennyiségben amit akarsz, és mégis karcsú az alakod úgy, hogy semmit nem teszel érte. Sajna a fent említett genetikai tulajdonságokkal kevesen rendelkeznek... De az ellenkezőjével viszonylag sokan szerintem. Ha már csak ránéznek a kajára, attól híznak.
Az eredeti részének a kérdéshez pedig annyit, hogy a csúnyább/igénytelenebb lányoknak könnyebb jó pasit szerezni, mint ugyanez fordítva. (csúnya/igénytelen pasi jó csajt) Bár sokmindent láttam már, úgyhogy a végső ténymegállapítás az az, hogy mindenki azzal jár, akivel akar. :D
2011. nov. 23. 10:30
28 +1 oda....meg egy lány/pasi nem a súlyától lesz igénytelen szerintem...láttam már olyan lányt aki túlsúlyban van még is nagyon szép, jó áll neki a duciság...sőt vékonyan kifejezetten csúnya is lenne...meg ez pasikra is igaz...
2011. nov. 23. 15:57
Kapcsolódó kérdések: