Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem fogják fel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogják fel az igénytelen lányok, hogy soha nem lesz jó pasijuk?

Figyelt kérdés
Nem fér a fejembe, hogy magukra semmit nem adó, drogos, dohányszagú lányok mit akarnak az igényes pasiktól!!! Csak én vagyok ezen kiakadva?
2011. okt. 2. 14:55
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
45%

NEm kell ezen így kiakadni. Az igényes pasiknak nem kell ilyen nyomorult, amit leírtál. Ha pedig mégis az csak azért van, mert mindegy neki csak nő legyen már.

És az is érdekes, hogy az ilyen, drogos, dohányos, igénytelen, zsíros hajú elhízott csajok is mind szexbombának képzelik magukat, akiknek jár az álompasi, míg a hasonló fiúk inkább magukba fordulnak.

2011. okt. 2. 17:00
 12/30 anonim ***** válasza:
54%

Duci lányoknak is olyan barátjuk tud lenni, hogy egy plázacicc megnyalja, mind a tíz műkarmos körmét és el se hiszi, hogy tudnak azzal a "háj tömeggel" (bocsi) járni.

Itt is hányszor merül fel az a kérdés, hogy miért jár egy lány/fiú egy nagyon csúnya, kövér, esetleg zsíros hajú, stb. emberrel? Szóval, bukta.

2011. okt. 2. 17:18
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatjuk lehet számodra igénytelennek tűnik, másnak nem az. Egy fiú kikezdett velem, keveregtünk mint gólyafos a levegőbe és visszament az exéhez aki túlsúlyos nem egy szépség és megcsalta többször. Hát neki ez kell istenem azóta is együtt vannak... A szerelem nagy úr :D
2011. okt. 2. 18:45
 14/30 Vízhányó Gréta ***** válasza:
53%
Nah hát én ezt nem értem. Szerintem én teljesen normális és ápolt(még azt is mondják h szép) vagyok mégis folyamatosan azt veszem észre h az igényes pasik mégis buknak a fent említett pasikra.
2011. nov. 2. 14:25
 15/30 anonim ***** válasza:
97%

Én meg azon vagyok, hogy megjelenik egy kérdés, amiben szerepel az "igénytelen" szó, és a válaszolók 90%-a egyből a túlsúllyal azonosítja, szóljon a dagadt barátnőről, az elhízott exről, a túlsúlyos szomszédcsajról, mittomén, de mindig itt kötünk ki...

(Nem tudom nem magamra venni... Hadd ne érezzem már magam igénytelennek attól, hogy nem 50 kg vagyok, hanem 65 a 165 centimhez. És aki rám néz, csak azt látja, hogy van rajtam felesleg, és beazonosít igénytelennek, azt nem látja, hogy 15 kilótól szabadultam meg, nem látja, hogy milyen az életvitelem, nem tud rólam semmit. Akkor b@szhatom a tiszta ruhám, hogy 2 naponta mosok hajat, fürdök napi 2x, és nem dohányzom, igénytelen vagyok, mert van rajtam felesleg... Naccerű...)

2011. nov. 2. 14:33
 16/30 Vízhányó Gréta ***** válasza:
53%

upsz...a fent említett lányokra

14:25 voltam

2011. nov. 2. 14:37
 17/30 Normálisvagy? ***** válasza:
100%

Pfff, én tényleg nem szeretnék senkit sem megbántani, de egyes emberek kicsit el vannak tévelyedve!

Mit akarnának?? Arról senki nem tehet, hogy ki kibe szeret bele! Álmodozni már csak szabad könyörgök!! :S

Amúgy meg sokan említették az igénytelenséghez az elhízást! Hát ne haragudjatok meg, de a kettő nem függ össze! Lehet, hogy az a ducibb illető önhibáján kívül olyan..., biztosak lehettek benne, hogy ő is szeretne S-es felsőben járni! És mielőtt "jóindulatú" válaszolók beszólogatnának, nem, nem vagyok elhízva, nem azért kampányolok mellettük, csak már unalmas, hogy nem egy ilyen kérdésnél a teltebb nőket szidják...

Szerintem egy tökéletes ember sincs, szóval mindenki nézzen először magába aztán szidjon másokat! És ne a média befolyásolja a női ideált!

2011. nov. 2. 14:43
 18/30 anonim ***** válasza:
96%

"csak már unalmas, hogy nem egy ilyen kérdésnél a teltebb nőket szidják... "

Hála a Jó Égnek, hogy nem csak nekem tűnt fel....

2011. nov. 2. 14:47
 19/30 anonim ***** válasza:
76%

A válasz marha egyszerű: mert őket is ugyan az az ösztön hajtja mint a náluk jobb nőket.

Az igényesség pedig baromi tág fogalom és szinte mindenkinek mást takar, így felesleges ezzel dobálózni.

Egy dohányzó lány is lehet épp annyira igényes mint a többi. Bár a drogos már megint érdekes, mert nem mindegy hogy elszív haverjaival havonta egyszer-kétszer egy füves cigit, vagy minden pénzét krekkre költi. Na az utóbbiakon valóban látszik a nyilvánvaló igénytelenség.

A kövérséget és az igyénytelenséget egy kalap alatt venni pedig aráctlanság. Persze a mérték sem mindegy, mert azért komoly oka lehet annak, hogy valaki 165 magasan 90kg. De azért egy olyan nőt igénytelennek titulálni csak mert van rajta 15kg plusz az nevetséges...

Igazából ami nem fér az én fejembe, az az hogy egyáltalán miért akarnak igényesebb pasit. Azért legen már egy bizonyos önismerete meg alapvető intelligenciája ahhoz, hogy rájöjjön, hiába nedvesedik utána a puncija, előbb-utóbb úgyis véget ér a kapcsolat, mert a személyiségük nem férne össze.

21F

2011. nov. 2. 14:55
 20/30 anonim ***** válasza:
70%

Én igényes, jó alakú, nem dohányzó, nem annyira bulizós, nem alkesz, magára elég sokat adó lány vagyok.

Folyamatosan a nyomorék, gyökér pasik nyomulnak...

Nagyon unom már...

2011. nov. 2. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!