Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért gondoljátok hogy az összes rocker igénytelen, zsíros a haja meg ilyenek?
Nekem hosszú szőkésbarna hajam van, ápolt, a lányok a suliban szint naponta megkérdezik hogy befonhatják-e...
Bőrszekót rohadtul nem hordok, csak acélbetkós bakancsot, fekete ruhákat, és láncokat, nem értem hogy ettől miért vagyok igénytelen...
Lány vagyok és nem gondolom ezt.
Ismerek szép hajú rockereket és zsíros-korpás hajúakat is.
Ahogy diszkóst, rappert, egyebet is.
Amúgy egy férfinek ne legyen hosszú haja..
És ezt majd te határozod meg...
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:05
Jááj, te nagyon korlátolt lehetsz.
Szerintem az igénytelenség nem zenei stílus függvénye...kivéve talán punkoknál:)
Kép van rólad? :D Komolyan érdekelne hogy nézel ki.
Jómagam is rocker lennék az igényes fajtából. És sajnos van olyan a környezetemben (rocker), akinek a hajához bottal nem nyúlnék hozzá XD
18/L
Mert sokaknak ez a sztereotípia van az agyába égve. És a legtöbb képtelen ezeken a tévképzeteken átlátni. Tudod, így könnyebb az életük =)
Amúgy meg nem minden lány gondolja ezt. Nálam kifejezetten előny a hosszú, ápolt haj egy pasinál. Nem hiszem, hogy ezzel egyedül lennék.
Engem meg rockerként tudod mi zavar? Hogy az emberek túl igényesek. Egy gatyában járok egy hétig, pólót naponta váltok, 2x fürdök egy nap... És nem vagyok büdös! Láttatok már ilyet?
A 16 éves kis p*csák/homárok egész nap fújják magukra a parfümöt, mert reggel lusták fürödni. Tesire nem mennek be, mert összekócolódik a szembefésül emóhaj/persze a nem emósoknál, mert a b*ziság-ribancság divat/, lejön a körömfesték, vagy letörik az ocsmány műkörme. Aztán megveszi a semeddig se tartó díszí, vensz, konverz cipőt, ráhúz egy cső/latex gatyát, vagy épp egy leggingset, és úgy néz ki, mint egy gnóm a pipaszár vádlijával, aztán meg az otromba nagy cipőjével. És mindezt azért, mert ez a divat...
Erre jönnek azzal, hogy ne kinézet alapján ítéljünk? Miért ne? Belül mind ugyan olyan hulye ezek közül... Pia, bulik, f*sz, fészbuk, ennyi az élete. Igazi "egyéniségek"...
Ennél már csak az az undorítóbb, ha egy rocker csinálja ezt.
Amúgy meg egy férfinak legyen hosszú haja, mert az a férfias.
19:06
képet nem tudok magamról mutatni, de nem hiszem hogy nagyon érdekelnélek, szaros 15 éves vagyok még..:P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!