Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen alkatú lányról? (KÉP)
Hát női szemmel szerintem ez nem a van mit fogni kategória! Én vagyok 160cm és 57kg na és ez a van mit fogni kategória...nekem még fogynom kéne kb. 7 kilót hogy normális testalkatom legyen.
Nem bántásból de szerintem is több vagy 70 kilónál a képen...én olyan 80-ra saccoltalak volna.Bőven rád férne egy 10-20kg mínuszba.
18/L
Szerintem egy 18 éves lány nőkben ne kategorizáljon!!!
ÉS szerintem ez a csaj egyáltalán nem gáz!
Én találkoztam olyan nőkkel akik vékonyak és még is tele voltak defektekkel meg a vékonyak is hordanak alakformáló cuccokat.
Nyílvánvaló hogy egy vékony nő is lehet mind külsőleg mind belsőleg "defektes". Senki se mondta azt hogy ha az ember vékony/normális alkatú akkor az élet minden területén kipipálhatja magát! De valljuk be azért egy gonddal kevesebb ha valakinek normális testalkata van.
De ez is relatív hogy kinek hol kezdődik az hogy "hát van rajta néhány plussz kiló".
A kérdező nem csak a hímneműek véleményére volt kíváncsi, a nők/lányok amúgy is kritikusabbak egymással szemben :)
Én pasiként csak annyit tudok mondani,hogy akkor se kategorizáld a csajokat mert azt csak mi pasik tehetjük meg jogosan :) ti meg kategorizálhattok mindent.
Én személy szerint nem nézem a kilókat egy nőn.Volt már mindenféle barátnőm,volt olyan is akinek olyan teste volt mint egy topp modellnak,vagy mint dundikának fénykorában,de Én nem ezt a fajta tökéletességet keresem a nőkben.Nekem nagyon sokat számít egy nőnek az még is milyen és ezt nem testileg mondom,ha érzelmileg szeretek egy nőt ő úgy tökéletes nekem ahogy van és ha picit nagyobbacska is a csaj simán nagyon sexy tud vele lenni.Szóval ha ennek a lánynak tökéletes személyisége van akkor semmit nem számít ez a pár kiló,meg szerintem amúgy sem .Én őt még simán állva magamra húzom kategória! :) Szóval szerintem nincs mit takargatni...
Üdv!
Nem az igazán esetem kategória, de nem egy igényes csajt ismertem aki bizony tudott úgy kinézni, hogy az ember igen is megkívánja. És jó is tud lenni. Mindig csak az a kérdés egy szinten, hogy higiénikus és igényes-e az illető.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!