Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a lányról?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=KFpBwJlCEP0&feature=related
Nemrég találtam rá youtube-on és szerintem nagyon gyönyörű. Meg nekem pont bejönnek az ilyen művész lányok.
Szal számomra kb ő lenne a tökéletes
Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést, hogy rajtam kívül másnak is ez-e a gyengéje?
21f
2011. okt. 18. 19:47
2/23 You got OWNED! válasza:
Nope. A mozgása nem tetszik és a hegedű sem nyűgöz le engem.
Ha művész lányok, akkor már inkább rajz.
3/23 anonim válasza:
Nem tetszik se az arca, se a haja.
4/23 anonim válasza:
Szép, de nem tetszik ahogy öltözik, sem a stílusa
5/23 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a haja... Meg az arca is aranyos. A hegedu cincogasat annyira nem szeretem, de es mind nem szamit csak, hogy milyen a termeszete a lanynak.
6/23 A kérdező kommentje:
Csak ebben a videóban látott öltözése nem tetszik vagy az öltözése úgy általában a neten fellelhető vidik meg képeken nem tetszik?
Am örülök, hogy van akit nem nyűgöznek le a hegedűs meg egyéb zenész lányok.
Írjatok még.
2011. okt. 18. 20:22
7/23 anonim válasza:
Nem tudom, miért, de számomra egy művésznek elegáns megjelenésűnek kell lennie.
Ez a kiscsaj pedig minden, csak nem az...
8/23 anonim válasza:
Ijesztően üres tekintetű, idétlen stílusú, gyerek. De a hangja szép.
10/23 anonim válasza:
Várjunk, most 12 vagy 25 éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!