Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen alkatú lányról? (KÉP)
Ok, van rajtad felesleg, de szerintem nem gáz az alakod.
Van formád, ami plussz van rajtad, az arányosan oszlik el.
Ez közelében nincs annak, amit kövérnek neveznek.
6-7 kg-ot leadhatsz, de többet nem kell szerintem.
(Sokan ahhoz viszonyítanak, amiket plakátokon látnak, de attól még nem az a normális. Pár év múlva talán rájönnek ők is, de ez nem biztos...)
03-28 21:51
Ünnepien telt? South Park forevör.xD
Amúgy dagadtnak én sem nevezném, de tény, hogy fogynia kéne egy kicsit. Persze az is durva, hogy undorítónak titulálják egyesek.
Az nyilvánvaló, hogy nem vagy vékony. Szerintem kövér sem. Azt hiszem, erre az alkatra mondják, hogy molett. Viszont arányos vagy, nem plöttyedt, nem hájas, hanem feszes.
Szerintem nem kell(ene) mindenkinek a 40kg-os "álomsúly" után kajtatni. Van, akinek ez jön be, van, akinek meg a teltebb alkat.
De még ez sem minden, például és mindig a vékony pasikat szerettem, erre most meg belezúgtam egy igazán kövér emberbe....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!