Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen alkatú lányról? (KÉP)
2011. márc. 28. 21:22
41/71 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy szépségkirálynő lennék, irtam hogy fogytam már 3 kilót a kép elkészülte óta. 15 kilót viszont nem akarok fogyni...
igy akartam :D
2011. márc. 30. 22:43
42/71 anonim válasza:
Az első kép majdnem mint a Scarface plakátja... :-))
43/71 anonim válasza:
Francokat dagadt!! Nagyon szép:) Gyönyörű a bőröd, és nagyon jó az alakod.
44/71 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy a melltartódon lazítani kellene, mert hátúl a pántja felfele kanyarodik nagyon és az nem szép!
28F
45/71 anonim válasza:
"Nem minden ronda nő kövér,
de minden kövér nő ronda."
46/71 anonim válasza:
nincs olyan hoyg ronda, csak nem tetszik valakinek, vagy pedig kevésbé szebb. Én nekem pont nem tetszel, sajnálom.
48/71 anonim válasza:
Istennő vagy!
Amikor masztizok, mindig ilyen nőre gondolok közben!!
És már a képek láttán el kezdtem nőni odalent!
49/71 anonim válasza:
te 164/70 lennel? :O haaat ez kicsit tulzas..nem??? en hasonloan nezek ki mint te a kepen de en 165/85 vagyok...
50/71 A kérdező kommentje:
Pedig annyi vagyok. Miért hazudnék????
Lehet, hogy amikor a kép készült kicsit több voltam, talán 74. Voltam már ennél kövérebb is néhány éve,de 80 sose voltam, max 78, de akkor teljesen más volt az alakom, nagyon látszott az a 6-8 kiló.
2011. ápr. 12. 22:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!