Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira szarul esett (? )
Figyelt kérdés
annyira ciki volt:S nagyon megtetszett 1 lány nagy nehezen rávettem magam hogy hát beszélek és jött a baj:S a lány elküldött a halál f.szára mondván ember hogy nézel ki mit akarsz te tőlem ...... hát azt hittem elsüllyedek szégyenemben tudom hogy nem vagyok 1 hú de jó képű gyerek de nem hiszem hogy így kellett volna elintézni
Eddig sem volt olyan sok önbizalmam de ezek után mire számítsak még:S
2011. márc. 25. 19:09
21/23 A kérdező kommentje:
nem igazán de egyszer rájön remélem hogy nem kell bunkónak lenni bár nem hiszek benne:)
2011. márc. 25. 19:37
22/23 anonim válasza:
kis ku*rvák! majd kapnak az élettől még száz pofont, szarjál bele. téged is fognak még visszautasítani, nyilván rossz, de tényleg szarni kell bele!
23/23 A kérdező kommentje:
persze fognak visszautasítani de ezzel nincs is baj :)
2011. márc. 25. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!