Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira szarul esett (? )
annyira ciki volt:S nagyon megtetszett 1 lány nagy nehezen rávettem magam hogy hát beszélek és jött a baj:S a lány elküldött a halál f.szára mondván ember hogy nézel ki mit akarsz te tőlem ...... hát azt hittem elsüllyedek szégyenemben tudom hogy nem vagyok 1 hú de jó képű gyerek de nem hiszem hogy így kellett volna elintézni
Eddig sem volt olyan sok önbizalmam de ezek után mire számítsak még:S
Mi tetszett meg a lányban?
Mit mondtál neki?
szerintem szard le azt a csajt, ha egy csaj így beszél veled akk megsem érdemel
de tényleg ne törődj vele
jó majd elolvasom bár nem szeretek olvasni
de azért itt vagyok20 évesen de ennyire még sosem éreztem magam megalázva
Uhh :S ez tényleg szemét dolog volt tőle :S.
De ne csüggedj! Szerintem jobban jártál, hogy nem lett több belőle, hiszen mit lehet várni egy olyan lánytól aki annyira tapintatlan, hogy csont nélkül elküld valakit a halál f@szára? Semmit... Azt mondom ne add fel! Apám szavaival élve..a nők olyanok mint a villamos, ha az egyik elmegy máris jön egy újabb :).
Mi tetszett meg a lányban?
hát a kisugárzása nem tudom ránéztem és végem volt:D aztán végem is lett szószerint :D
a legfontosabb, hogy ne add fel
ha nem is ezt a csjt, de vkit szerezz meg
mert ha nem keresel senkit, biztos, hogy nem fognak elutasítani egyszer sem, de nem is fog senki igent mondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!