Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira szarul esett (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira szarul esett (? )

Figyelt kérdés

annyira ciki volt:S nagyon megtetszett 1 lány nagy nehezen rávettem magam hogy hát beszélek és jött a baj:S a lány elküldött a halál f.szára mondván ember hogy nézel ki mit akarsz te tőlem ...... hát azt hittem elsüllyedek szégyenemben tudom hogy nem vagyok 1 hú de jó képű gyerek de nem hiszem hogy így kellett volna elintézni

Eddig sem volt olyan sok önbizalmam de ezek után mire számítsak még:S

2011. márc. 25. 19:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Sajnállak.Tényleg.:(

De azért ne add fel!Nem minden lány ilyen!

2011. márc. 25. 19:17
 12/23 anonim ***** válasza:

19:11

Mert pasi nőt nem tud így elküldeni, mi?

Nézd végig csak ezt az oldalt, mikor pár szavas leírás alapján közlik egy lánnyal, hogy ocsmány lehetsz, nem kellenél.

Kérdezőnek: Vedd úgy, hogy magáról alkotott véleményt ezzel, és legalább hamar kiderült, hogy milyen :)

2011. márc. 25. 19:18
 13/23 A kérdező kommentje:
az volt durva hogy végén mondom oké akkor bocs a zavarásért erre meg van is miért bocsánatot kérni hát nem tudom hol él ez a lány :S
2011. márc. 25. 19:19
 14/23 anonim ***** válasza:

Tudom hogy közhelynek hangzik de: ne add fel!

Az ilyen "lányok" nyavalyognak folyton hogy kihasználják őket a férfiak. És én tiszta szívből kívánom nekik hogy minél több férfi csapja be őket (és azt is remélem hogy közülük minél több olvassa ezt). Mert ha nem képesek olyan alapvető dolgokra mint pl. az udvariasság, ha nem képesek emberi hangnemben válaszolni hogy pl. "bocs, de nem jössz be nekem" sőt arra törekszenek hogy minél durvábban küldjék el a srácokat, az az "ember" se érdemli meg az alapvető tiszteletet.

2011. márc. 25. 19:22
 15/23 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:18

azért jobban örültem volna ki ha nem nyilvános helyen derül ki milyen ez a lány:)

2011. márc. 25. 19:22
 16/23 A kérdező kommentje:

nem lett volna semmi gáz ha azt mondja bocs de nem vagy szimpatikus vagy valami de nem így kellett volna

mert tudom nem vagyok se 1 brad pitt sem 1 divat majom de én igy érzem magam jól:)nekem ez elég hogy jól érzem magam a börömben

2011. márc. 25. 19:24
 17/23 anonim ***** válasza:

"nekem ez elég hogy jól érzem magam a börömben"

Akkor mégiscsak van önbizalmad :)

Tojj a fejére, egyszer majd felnő.

2011. márc. 25. 19:26
 18/23 A kérdező kommentje:
jó hát ennyi azért van:D de amúgy sem vagyok az a leszólítom a lányt mer tetszik de ezek után 2 szer átgondolom:D
2011. márc. 25. 19:29
 19/23 anonim ***** válasza:

Biztos valami falusi újgazdag tirpák, aki ilyet elereszt.

Ha lesz lehetőség rá azért alázd meg, ha bosszúálló fajta vagy:)

2011. márc. 25. 19:33
 20/23 anonim ***** válasza:

"Ha lesz lehetőség rá azért alázd meg, ha bosszúálló fajta vagy"

Reméljük, hogy nem az :P

Ezzel csak lesüllyedne a szintjére, az meg mire lenne jó?

2011. márc. 25. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!