Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Olyan szarul esett mit tegyek?

Olyan szarul esett mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem rég lett újból netünk 1 évig nem volt.Tegnap párom neki állt msn ni.Este éjfélkor szakadt le róla.Addig a volt barátnőjével írogatott,fel elevenítették a régi szép időket,mi lett volna ha a párom akkor fel vállalja(fiatal volt a csaj nagyon)Mi lett volna ha máshogy kezdik ,ki mit érzet a másik iránt.Nekünk van egy közös babánk 12 hetes.Ő át is küldte a leányzónak a kislányról a képeket.Engem nem az zavar hogy beszélgetnek hanem hogy amiről.Miért kell a múltat háborgatni,miért kell ilyenekről egy családos férfinak beszélgetni?Az hogy tudom azt ö is tudja a gép elmenti a párbeszédet.egy gépünk van....Állítja hogy szeret,meg minden de nekem ez nagyon fáj.Én reagálom csak túl?Hülyeség ilyen miatt magamba zuhanni?Féltékenykedni?Sokkal szebb a lány mint én igaz 6 évvel fiatalabb is meg nem szült még 2 gyereket.Lehet csak a szülési depi miatt vagyok ilyen érzékeny? 26 éves/N
2011. szept. 27. 09:34
 1/8 anonim ***** válasza:
43%

Nekem már az válóok lenne, ha az exével beszélget. Ha a múltat nem képes lezárni, akkor tőlem ne akarjon semmit.

De ha még ehhez hozzátesszük, hogy párás szemmel merengenek a múlton, és "mi lett volna, ha" képsorokat vetnek fel egymásnak, biztosan szárnyakat adok neki.

Ez azt mutatná nekem, hogy nem tisztel, és nem elég neki az, amit én nyújtok.

2011. szept. 27. 09:40
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
ez nem szülési depi hanem jól érzed a dolgokat és jogosan reagálod túl, én nemis tudom mit tennék a hellyedben jól pofánvágtam volna ez a legnagyob bunkóság egy nővelszemben és a volt barátnője sem kutya azért hogy tudja pontosan hogy van családja kisgyerek meg minden és belemegy egy ilyen beszélgetésbe , ha esetleg mégegyszer rajtakapod oszd ki szépen mert ez nagyon nagy bunkóság.Jól beválasztottad... sajnállak sok szerencsét
2011. szept. 27. 09:42
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem zavar, ha a férjem szóba áll az exeivel, egy-kettőt én is ismerek személyesen, semmi bajunk nincs egymással. De ő nem szokott velük így nosztalgiázni, hogy mi lett volna, ha... Ez engem is zavarna. Én hoztam fel egyszer neki, hogy mi lett volna, ha az első szerelmével marad annak idején, erre ő azt mondta, hogy akkor soha nem lett volna boldog. De ő amúgy sem szokott órákig beszélni velük neten.
2011. szept. 27. 09:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Engem se zavar ha beszélget velük,hanem ez zavar hogy nosztalgiáznak mikor mi meg itt vagyunk mellette a szobába.
2011. szept. 27. 09:51
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
Ott vagytok mellette, es ö arrol almodozik a volt csjaval, hogy mi lett volna ha? Ez azert durva. Erre nem nagyon van magyarazat. Azcsak egy dolog, hogy ez bunko viselkedes, az meg egy masik, hogy en tutira azt ereznem ebben a szituban, hogy nem en vagyok az aki neki kell, akire vagyik.
2011. szept. 27. 10:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell ebből is válóokot csinálni! Valamelyik hozzászóló írta h repülne a pasi...

Jogosan akadtál ki persze, elég bunkó volt a párod, de szerintem csak ülj le vele beszélni, hogy ez mennyire rosszul esett neked, és hogy ő ezt hogyan is gondolta?!

Fordított esetben mit érezne?

Mindenesetre annyit mondok neked, hogy velem is volt már hasonló. De attól még hogy belegondoltam mi lett volna ha, attól még szeretem a párom és vele akarok maradni örökre. És azért jó pont, hogy küldött a babáról képet:)

2011. szept. 27. 10:39
 7/8 A kérdező kommentje:
köszike az eddigi válaszokat.Már kicsit le nyugodtam,már nem olyan borús az idő.Persze beszélek vele ha hazajön mert azért fáj a lelkemnek.
2011. szept. 27. 10:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem reagálod túl, jogos az hogy fáj. Beszélj vele, mondd el, hogy ez nem volt szép. Kérdezd meg tőle, miért volt erre szükség?
2011. szept. 27. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!