Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a Holland Lovas-t csinálom valakivel az megcsalás?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, h. szerintetek ha egy szórakozóhelyen egy pasinak a Holland Lovas-t csinálja egy lány akkor az megcsalás a részükről ha mindkettőnek van barátja/barátnője, vagyis nem szinglik? Ti csinálnátok egy ismeretlen srácnak ha tetszik? (17/L)2009. febr. 23. 08:04
22/23 anonim válasza:
Nem megcsalás, csak nincs értelme. :D
23/23 anonim válasza:
Na hát jó kérdéseid vannak, és bocsi, de én meg a hasamat fogom a nevetéstől.
Nem tudom komolyan gondolod-e a kérdést vagy csak a jó népet szívatod.
Mert a holland lovas nem ez, már korábban akadtam rá a neten, onnan tudom.
Ezt meleg fiúk szokták állítólag egymással csinálni.
Lány - fiú közt nem sok értelme van, mert egy lányon nincs mit rángatni.
Pontosan úgy csinálják, hogy bal kézben a szerszám, jobb kézben meg a másik válla, egymással szemben állva.
És addig rángatják egymás vállát, míg össze nem spriccelik egymást.
Szóval ha egy lánnyal akarsz holland lovasozni, akkor ahhoz még be kell szerezned egy műfütyköst is a számára.
Hogy meg ezzel is megcsalod: az 100%, teljesen egyértelmű hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!