Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a Holland Lovas-t csinálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a Holland Lovas-t csinálom valakivel az megcsalás?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, h. szerintetek ha egy szórakozóhelyen egy pasinak a Holland Lovas-t csinálja egy lány akkor az megcsalás a részükről ha mindkettőnek van barátja/barátnője, vagyis nem szinglik? Ti csinálnátok egy ismeretlen srácnak ha tetszik? (17/L)
2009. febr. 23. 08:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

Liba vagy kislányom!

gágágágá

2009. febr. 23. 12:35
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

És miért hívják holland lovasnak?

Amúgy ha egy vadidegen hapsi farkát fogdosod, az nem csak megcsalás, hanem hülyeség is...

2009. febr. 23. 13:13
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
Na ez igen. 17 évsek így szórakoznak? Atya világ, nem könnyű a mostaniaknak a dolguk, hogy normális párt keressenek:) A kérdésre pedig nehéz válaszolni, ha az én barátnőm lennél és megtudnám, még arra sem méltatnálak, hogy megmondjam neked, hogy vége. Egyszerűen még a telefont sem venném fel neked, majd rájönnél, hogy"ellovagoltam hollandiába":)
2009. febr. 23. 13:24
 14/23 anonim ***** válasza:
94%

Azért le a kalappal a mai fiatalok elött!

Most kezdek csak rájönni,hogy nekem milyen csökött fantáziám van!

Kiváncsi vagyok mivel lehet mégjobban lealacsonyítani és szórakozásnak venni a szexet!

M

2009. febr. 23. 14:04
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát kaptál rendesen az előttem szólóktól, de azt kell mondja, hogy egyet értek. Ez most nem csak feltétlenül rólad szól, hanem arról is, hogy egyszerűen felháborító, hogy a mai fiatalok így szórakoznak. Sőt inkább már undorító. Mindennek meg a van a saját helye és az, hogy egy pasit kielégíts, ahhoz nem éppen egy szórakozóhelyet kellene választanotok. Most komolyan. Gondolj bele mi lett volna, ha meglátja valaki. Én biztos, hogy elsüllyednék a szégyentől és azt hiszem ezzel te is így vagy. Ok, hogy fiatalság bolondság, de azért ennyire? Na mindegy szerintem már a többiek elmondták a véleményüket és azt hiszem senki nem fog olyat írni amiben megdicsérnek ezért. Szemétség volt a részedről is meg persze a másik pasi részéről is a saját barátnője felé. De szerintem ezt te pontosan tudod. rakd össze a két kezed és örülj, hogy ezt ennyivel megúsztad és tanulj abból amit tettél, meg azokból amiket itt olvastál. Ettől még nem vagy rossz ember vagy ribanc. csak akkor ha ez nem az első eset vagy ha ezt továbbra is így csinálod. A pasit nem kell dobnod, mert ha ezt megtudja, márpedig előbb utóbb megtudja, megteszi majd helyetted. Itt nem csak azt kellene megtanulnod, hogy a másikat nem kellene megcsalni, hanem nem ártana egy kis erkölcsi tartás sem. Mert ha ezt így folytatod, később érett fejjel visszanézve ezek az évek nem a legszebb éveidnek tűnnek majd, hanem legszívesebben letagadnád azt is hogy valaha egy pasihoz is hozzá értél.

A lényeg, hogy tanulj belőle és nem lépj még bele olyan kapcsolatba ahol számít a hűség. Élj még függetlenül, de ésszel. Van egy nagyon nagy tanulság, amit ilyen idősen én sem értettem: Senki nem veszi meg a tehenet, ha ingyen adod a tejet.

2009. febr. 23. 14:14
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha barátnőmet ilyenen kapnám, akkor nem holland lovas lenne a srácból, hanem inkább szibériai hadirokkant.

Nem bántalak, mert az előttem szólók mindent leírtak. Nőj fel, csak lehetőleg úgy, hogy egy pasit se törj össze. A magadfajta libák miatt lesznek az összetört szívű pasik, akik utána más nőket fognak szivatni. Eszemf@szom megáll komolyan mondom.

2009. febr. 23. 15:53
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
A srác helyében bizony én is dobnálak..
2009. febr. 23. 16:05
 18/23 anonim ***** válasza:
30%
en mar agyon vertelek volna tegedet is es a sracot is
2009. febr. 23. 17:00
 19/23 anonim ***** válasza:
69%

Szólj a srácnak. Jobb lesz neki, ha megszabadul tőled...

Egyébként pedig a válaszadóknak nem adok igazat abban, hogy az egész fiatalságot lehordják emiatt a csaj miatt. Én is ugyanilyen korú vagyok, most van az első barátom, és soha nem csalnám meg, akármennyire felülkerekedne bennem a vágy. Ez szimplán intelligencia és erkölcs kérdése, nem koré szerintem. Attól, hogy valaki a mostani tinédzserek táborába tartozik, még nem feltétlenül olyan, mint amilyennek ti elmondjátok. Én sem vagyok otthon ülős jókislány, oké, de soha nem csinálnék ilyet, és akármilyen hihetetlen, ismerem a korosztályom, és a nagy része nem ilyen.

2009. szept. 25. 09:53
 20/23 anonim ***** válasza:
77%

Hát most kiakadtam, rendesen! Hogy lehet az intimitást szexualitást összekeverni a szórakozással?! Mi a jó abban, ha egy vadidegen pasi karját huzogatod, végén a péniszével?! Hol vannak itt az érzelmek, hol itt az intelligencia, értelem???

Még sokat kell érned, de annak a srácnak is aki veled cibáltatta... Nagyon sajnálom a barátodat, biztosan nem ezt érdemelte. Mondd el, kérj bocsánatot és becsüld meg azt, aki téged is megbecsül! Ha pedig a barátod úgy dönt, hogy nem tud megbocsátani (nem lennék meglepve) akkor is tanulj az esetből és ne tégy ilyet többet!

2009. szept. 25. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!