Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a Holland Lovas-t csinálom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a Holland Lovas-t csinálom valakivel az megcsalás?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, h. szerintetek ha egy szórakozóhelyen egy pasinak a Holland Lovas-t csinálja egy lány akkor az megcsalás a részükről ha mindkettőnek van barátja/barátnője, vagyis nem szinglik? Ti csinálnátok egy ismeretlen srácnak ha tetszik? (17/L)
2009. febr. 23. 08:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Leírnád kicsit konkrétabban, hogy mit takar ez a "Holland lovas"???
2009. febr. 23. 08:18
 2/23 A kérdező kommentje:
Hát az olyan hogy a pasi előveszi és megfogja magának mintha masztizna, de a kezét én mozgatom úgy hogy megfogom a karját (nem a farkánál, hanem al-felkarnál) és fel-le tolom-húzom. Közben mozog a keze mintha masztizna.
2009. febr. 23. 08:41
 3/23 anonim ***** válasza:
97%
Habár én lány vagyok, de a pasid helyében úgy vágnálak ki, hogy a lábad nem érné a földet.Ha neked nem lenne kifogásod az ellen, hogy a jelenlegi pasid egy csajszit ölelve a kezét irányítva segítene maszturbálni miközben az a nuniját símogatja, akkor semmi gond.De szerintem te nem vagy szerelmes a mostani barátodba.Meg ha amúgy is tetszik ez a srác akivel "Holland Lovasoztál"miért nem jössz össze vele és dobod a barátod. A fiúd tudja a történteket?Mit szólt hozzá?
2009. febr. 23. 08:47
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem tudja.De igazad lehet.Csak hát a srácnak is van valakije.De szerinte ez nem megcsalás, mivel nem csókolóztunk.
2009. febr. 23. 08:50
 5/23 A kérdező kommentje:
Most így utólag bűntudatom is van emiatt.Ezért is vagyok kíváncsi mások véleményére.Aztán ha úgyvan akkor kitálalok neki és vagy szétmegyünk vagy nem...de addig is írjatok
2009. febr. 23. 08:57
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Fizikailag tényleg nem történt megcsalás, de érzelmileg IGEN.Te mit éreztél amikor megfogtad a kezét és segítettél neki?Gondolom nem az jutott eszedbe, hogy a barátod ennek hogy fog majd örülni.Egyáltalán akkor abban a pillanatban gondoltál a barátodra, hogy vele mi van.Vagy rohadtul tetszett a srác és érezted a bizsergést, mert ilyet nem csinál két ember csak úgy barátságból vagy bármi másból.
2009. febr. 23. 09:00
 7/23 anonim ***** válasza:
89%

hát anyukám.....te még nagyon fiatal vagy...

a helyedben még egy járást nem neveznék kapcsolatnak.

kapcsolatba akkor kezdj bele,ha felnőttél.

addig meg inkább élvezd az életet,ne ilyeneken törd a fejed.

de a te életed a te döntésed

2009. febr. 23. 09:03
 8/23 anonim ***** válasza:
94%
Egyébként ebben a fasziban tényleg rálelhetsz az igazira, hisz neki is van barátnője, így olyan egymásnak valók vagytok.Tényleg nem nőttél még fel és élvezd az életet.
2009. febr. 23. 09:07
 9/23 A kérdező kommentje:
Valahogy én is éreztem, hogy még fiatal vagyok és "élni" akarok egy kicsit, talán ezért is engedtem a pasi csábításának. De a barátom se akarom nagyon megbántani...Majd okulok a tanácsaitokból
2009. febr. 23. 09:17
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

ez fizikailag nem megcsalas???? ok,elmeltileg nem ersz hozza. de felizgulva sehgitesz neki maszturbalni-ez mar szinte olyan mintha lefekudnel vele. intim. lassan odajutunk h a szex ok ha nincs csok. es raadasul mindez 1 szorakozohelyen? ahol barki meglathat? es te meg csak fel se fogod h mit csinalsz. csinlod mert "egyszer elunk" szerintem 1kicsit gondolkozz el azon h ha a baratod, a szuleid vagy barki mas meglatott vna mit ereznel. es akkor talan rajosz h ez nagyon nincs rendben. ha ennyire nem tartasz a baratodhoz szakits vele. ne kerd h megbocsasson mert nem erdemled meg. ez igy tisdztesseges. felelj a tetteidert.

bocsanat ha tul durva voltam, de ez az igazsag. ne legyel ribanc mert elterjed a hir es aztan nezheted magad h 1etlen rendes pasi se fog veled leallni.

2009. febr. 23. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!