Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a Holland Lovas-t csinálom valakivel az megcsalás?
Leírnád kicsit konkrétabban, hogy mit takar ez a "Holland lovas"???
2009. febr. 23. 08:18
2/23 A kérdező kommentje:
Hát az olyan hogy a pasi előveszi és megfogja magának mintha masztizna, de a kezét én mozgatom úgy hogy megfogom a karját (nem a farkánál, hanem al-felkarnál) és fel-le tolom-húzom. Közben mozog a keze mintha masztizna.
Habár én lány vagyok, de a pasid helyében úgy vágnálak ki, hogy a lábad nem érné a földet.Ha neked nem lenne kifogásod az ellen, hogy a jelenlegi pasid egy csajszit ölelve a kezét irányítva segítene maszturbálni miközben az a nuniját símogatja, akkor semmi gond.De szerintem te nem vagy szerelmes a mostani barátodba.Meg ha amúgy is tetszik ez a srác akivel "Holland Lovasoztál"miért nem jössz össze vele és dobod a barátod. A fiúd tudja a történteket?Mit szólt hozzá?
2009. febr. 23. 08:47
4/23 A kérdező kommentje:
Nem tudja.De igazad lehet.Csak hát a srácnak is van valakije.De szerinte ez nem megcsalás, mivel nem csókolóztunk.
5/23 A kérdező kommentje:
Most így utólag bűntudatom is van emiatt.Ezért is vagyok kíváncsi mások véleményére.Aztán ha úgyvan akkor kitálalok neki és vagy szétmegyünk vagy nem...de addig is írjatok
Fizikailag tényleg nem történt megcsalás, de érzelmileg IGEN.Te mit éreztél amikor megfogtad a kezét és segítettél neki?Gondolom nem az jutott eszedbe, hogy a barátod ennek hogy fog majd örülni.Egyáltalán akkor abban a pillanatban gondoltál a barátodra, hogy vele mi van.Vagy rohadtul tetszett a srác és érezted a bizsergést, mert ilyet nem csinál két ember csak úgy barátságból vagy bármi másból.
2009. febr. 23. 09:00
hát anyukám.....te még nagyon fiatal vagy...
a helyedben még egy járást nem neveznék kapcsolatnak.
kapcsolatba akkor kezdj bele,ha felnőttél.
addig meg inkább élvezd az életet,ne ilyeneken törd a fejed.
de a te életed a te döntésed
2009. febr. 23. 09:03
Egyébként ebben a fasziban tényleg rálelhetsz az igazira, hisz neki is van barátnője, így olyan egymásnak valók vagytok.Tényleg nem nőttél még fel és élvezd az életet.
2009. febr. 23. 09:07
9/23 A kérdező kommentje:
Valahogy én is éreztem, hogy még fiatal vagyok és "élni" akarok egy kicsit, talán ezért is engedtem a pasi csábításának. De a barátom se akarom nagyon megbántani...Majd okulok a tanácsaitokból
ez fizikailag nem megcsalas???? ok,elmeltileg nem ersz hozza. de felizgulva sehgitesz neki maszturbalni-ez mar szinte olyan mintha lefekudnel vele. intim. lassan odajutunk h a szex ok ha nincs csok. es raadasul mindez 1 szorakozohelyen? ahol barki meglathat? es te meg csak fel se fogod h mit csinalsz. csinlod mert "egyszer elunk" szerintem 1kicsit gondolkozz el azon h ha a baratod, a szuleid vagy barki mas meglatott vna mit ereznel. es akkor talan rajosz h ez nagyon nincs rendben. ha ennyire nem tartasz a baratodhoz szakits vele. ne kerd h megbocsasson mert nem erdemled meg. ez igy tisdztesseges. felelj a tetteidert.
bocsanat ha tul durva voltam, de ez az igazsag. ne legyel ribanc mert elterjed a hir es aztan nezheted magad h 1etlen rendes pasi se fog veled leallni.
2009. febr. 23. 09:55
Kapcsolódó kérdések: