Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Undorodok a barátnőmtől,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Undorodok a barátnőmtől, szégyellem is az utcán, de szeretem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
úgy érzem nem bírom ki ha elveszítem, de egyszerűen ha mesztelen elmegy az étvágyam is,utcán se mennék vele kézenfogva,de nagyon szeretem,elhagyjam? vagy ez természetes mindenkinél igy van sok év után?
2011. márc. 19. 10:06
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
úgy értem a teste,nem tetszik,de maga az embert szeretem mint anyámat,anyámat se dugnám,sőt a teste se tetszik mert lóg a bőre,meg nem megyek vele kézenfogva,akkor őt se szerethetem?
2011. márc. 19. 16:34
 22/29 IQnindzsa ***** válasza:
100%

Ember... Ne magyarázgasd tovább. Kivétel nélkül minden válaszoló megmondta mit kell tenned. Tőlem és a legtöbb válaszolótól NEM fogsz együttérzést kapni. Takarodj a lány közeléből mert beszennyezi a létezésed.

Ha egy szemernyi jóérzés van benned akkor SOHA az életben nem mondod meg neki ,hogy miért szakítasz vele igazából.

2011. márc. 20. 23:18
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Neked még sose mondták, hogy a szeretet és a szerelem között különbség van, kisfiam?? Jelezném egyébként, hogy a "csak" szeretet, ami nem szerelem, az sem fér össze az undorral. vagy édesanyádtól is undorodsz??

Ez a legnagyobb gáz, hogy még te fogod otthagyni azt a szegény lányt, mikor neki kéne kivágnia téged a francba.

Még egy dolog, úgy látom, le kell írni: amikor szakítasz vele, NE MONDD, hogy undorodsz tőle. Rájöttél, hogy nem vagy szerelmes, vagy ilyesmi, de ne bántsd meg a kelleténél jobban, biztos épp eleget szenvedett már a hozzáállásod miatt.

2011. máj. 17. 19:02
 24/29 anonim ***** válasza:
A barátnőd helyébe már rég dobtalak volna. Köcsög. De mi bajod szegény lánnyal? Ha szeretnéd fel is vállalnád. -.-"
2011. máj. 17. 19:06
 25/29 anonim ***** válasza:
Hogy te milyen gonosz vagy! Szerintem nem a barátnőddel van gond, hanem veled, te sokkal undorítóbb vagy!
2011. máj. 17. 19:10
 26/29 anonim ***** válasza:
Uhhh basszus, ez meredek.
2011. máj. 17. 19:34
 27/29 anonim ***** válasza:

[link]

Múltkor lefotóztam barátnődet...szerintem is jól teszed, ha undorodsz!

2011. máj. 17. 19:45
 28/29 anonim válasza:
Szerintem ez hulyeseg,vagy vele vagy , vagy nem,vagy szereted ugy ahogy o igazan,teljesen,vagy szakits.
2011. máj. 17. 20:15
 29/29 anonim ***** válasza:
olvasd már amit írtál! te mit szólnál ha megtudnád h a bnőd undorodik tőled és nem mer felvállalni? mi itt a kérdés?
2011. máj. 17. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!