Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Undorodok a barátnőmtől, szégyellem is az utcán, de szeretem, mit tegyek?
nem csak gyökér vagy hanem még agyilag hülye is...az első lány nem azért írta hogy vivi mert a bnődnek akarta kiadni magát, hanem csak a saját nevét közölte, és idegen emberként is undorodik tőled az utcán, mert ilyen a felfogásod
és én is ugyanúgy undorodom tőled, ismeretlenül is
Ronda, büdös, hülye cuccokban jár, vagy miért undorodsz tőle?
De ha undorodsz tőle akkor nem szereted, inkább csak nem akarsz egyedül maradni.
Ez nagyon nem természetes, és egész biztos, hogy a szeretet halvány szikrája sincs benned.
Nem rég lett vége a három éves kapcsolatomnak, már nem voltam szerelmes a végén, de sose undorodtam tőle!
Istenem de megalázó lenne ha ezt tudná!!!!
Átvered! Aljas ember vagy...beszélj vele és engedd el ne sírd magad vissza hátha talál egy normális embert maga mellé
Az undor es a szeretet egymasnak eleg eroteljesen ellentmondo fogalmak...szoval mar csak logikailag sincs semmi ertelme annak, amit mondasz es csinalsz! Ha undorodsz tole, hogyan szeretheted es ha szereted, hogyan undorodhatsz tole??? Ertelmetlen!
Ez olyan, mintha azt mondanad: undorodom a spenottol, ha ranezek az etvagyam is elmegy, de azert jo, ha ott gozolog a teritett asztalon, mert szeretem...nonszensz!
Szoval azt tanacsolom, hogy szakits ezzel a lannyal es vagy az undor, vagy a szeretet fogalmat surgosen ertelmezd at magadban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!