Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Szerelmes lettem a legjobb barátomba
Sziasztok!
Én egy majdnem 19 éves teljesen fiús, élsportoló srác vagyok, és kíváncsi lennék a véleményetekre.
Nem magamat fényezem, de azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, a csajok között válogathatok, de jött egy nagyon érdekes dolog az életemben.
Az a helyzet, hogy ilyet még soha nem éreztem és nem is vagyok benne a témában, de szerelmes lettem nagyon az egyik edzőtársamba, egy szintén 19 körüli nagyon szép arcú és szép testű és még ráadásul tök jó fej srácba. Most mi a frászt tegyek? Én már napok óta nem alszom, mert csak rá gondolok, tényleg fülig szerelmes vagyok bele és megmondom őszintén, bizony gondjaim támadnak ha beáll mellém a tusolóba. Egy isten a srác de mellesleg egyik legjobb haverom is. Mit csináljak? Nem tehetek róla, nagyon megtetszett úgy kívülről mint belülről és szerelmes lettem belé ... Most mi a francot mondjak neki vagy mi legyen? Sajnos nem tudok úgy keresztülnézni rajta, mintha semmit se éreznék, eljátszani se tudom, és ha nem is mondom el neki, akkor is előbb vagy utóbb de le fogok bukni előtte szerintem. Soha nem volt közöm fiúkhoz, sőt nagy nőfalónak tartanak és most is vannak barátnőim, de most ez az egy srác felborított mindent, nyugodtan mondhatom így. Főleg hasonló korú srácok véleményére lennék kíváncsi mit szólnának ha a legjobb barátjuk egy nap eléjük állna és azt mondaná, hogy szerelmes bele? Jézusom, mi lesz ebből ? Ráadásul egy csomószor maradunk kettesben utolsóként mint két leglustább a tusolóban az esti edzés után:) ... na én ezt sokáig nem fogom bírni az biztos.
Mondjam meg neki kereken ahogy van ? Végül is elég normális a srác, szerintem nem jönne azzal, hogy "fújbuxi", sőt magamat se tartom fújbuxinak, azt hiszem mondhatom ezt ha 19 évesen ő a legelső fiú aki nagyon megtetszett.
Lécci mondjatok valamit .....
Tamás
Hát ha jóképű, vonzó srác, akkor számíthat még pár ilyen bepróbálkozásra, de nem igazán értem ám, hát miért nem tud nílt lenni az illetővel és megmondani amit akar vagy amit nem akar, mindegy, csak hogy nyílt legyen.
Hát mert főleg ha ilyen zárt ahogy írod, akkor na ő lesz az utolsó, aki bármennyire is résen lesz, őt tuti kihagyják ... az "ilyen" srácok se hülyék, nagyon is megérzik ki az akihez lehet közelíteni és ki az akihez nem.
Na hallod, de most azért elkeserítettél, el se merem mondani, hogy nekem mit miondott azóta ez a srác, mert a falnak mész vagy csak simán nem hiszed. Ahogy mondtam, ez tényleg egy olyan kérdés, egy annyira zárt világ pont a jellege miatt, hogy aki nincs benne, annak egyenesen abszurdnak és képtelenségnek tűnik, én meg azóta aztán hallom sorozatban a példákat ... hát hiába, a lavina csak egyszer indul el úgy látszik ...
Hát ez van, vannak nyiotottabb és vannak zártabb emberek.
Tamás
És még egy dolog ami nagyon kiszúrta a szemem, ne hari: ezt írtad "elég durván, először barátnak tette magát" -- na most ne haragudj, d eáruld el nekem lécci, miért durva ez, és miért használod azt, hogy "barátnak tette magát"? Ez miért olyan furcsa neked? A durva az az amikro elkapja és megerőszakolja nem? De most mi a gond abban, hogy megtetszik neki, összebarátkozik vele és megkérdezi tőle? Vagy akkor javasolj valamit, szted mit kellene csinálnia az illető srácnak? Olyan iszonyatos prűdséget látok itt a magyarok között, hogy eszméletlen.
Figyi ha az a 16 éves haverod nem akarja, akkor most mio van? Megmondja neki szépen, hog ynem, és téma lezárva. De ettől miért ne maradhatnának barátok? Vagy ha tök meleg, akkor kapásból ott indul minden, hogy barát se lehet? Hallod, azért ezzel a történettel rendesen kiakasztottál, és nem sértésnek szánom, csak látod ez a gond, hogy a magyarok nagy része ennyire prűd, de azt nem tudom a 16 éves haverod miért nem tudta egyenesen megmondani a srácnak, hogy nem tetszik és heteroszexuális teljesen és nem is akar sem it és kész? Miben lenne ez más, ha egy lány tette volna ugyanezt, hogy barátkozik vele netán azért mert tetszik neki? Az rendben van ugye? Gondolom szted igen, és látod pont ezen vagyok kiakadva, ugyanakkor pont azt látom, hogy mai tizenéveseknek már ez korántsem jelent ekkora hű de nagy lelki traumát, ismerek pár olyan srácot, akik előtt mások szándékosan le akartak járatni x y -t, csak azzal, hogy elmondták nekik, hogy meleg, azok meg azt felelték, hogy "na és?", és itt lezárva, ettől mit sem változott a viszonyuk. De hát amíg nálunk egyáltalán lejáratásnak tud számítani az, hogy pl. az osztálytársa meleg, na hát addig azt hiszem van hova nyitnunk még a mentalitásunkat.
Tudod egy példát engedj meg, nálunk még gimiben volt egy meleg angoltanár, mindenki tudta róla, úgy képzeld el, hogy suliban bulikra a barátjával jött, szóval nem igen rejtegette a dolgot, de tudod mi volt a reakció? Az, hogy a legtöbben csak értékelték, hogy nem bújdos nyakra-főre, hanem ennyire egyenes. Komolyan mondom, diákok legtöbbje szemében sokat nőtt azzal emberileg, hogy ő simán bevállalta úgymond, na meg aztán főleg hogy volt olyan is aki nem vállalta be de mégis az egész suli tudta róla, hogy a család mellett pasizni jár.
Hát akkor melyik a jobb szted?
Én akiket most megsismertem vizilabdás meleg srácokat, hát bizony igen kedves, tök normális srácok, és mellesleg a jó isten nem gondolná róluk ... és a vicces az, hog yarról panaszkodtak, h a legnagyobb gondjuk, hogyan vakarják le magukról a csajokat :-) Mert mindenkinek azért ők sem kötik azonnal az orrára ...
Tudod, itt a legnagyobb baj az, hogy ez az egész téma annyira tabu, hogy az emberek legnagyobb része élőben nem is ismer meleget vagy aki mégis ott van a környezetében, arról nem tudja, és így aztán a hülye Mónika-showból szedi az információit, hogy milyenek a melegek, pont erről is beszélgettünk és hát meg fogsz lepődni, de pl. ez a két teljesen meleg srác nekem azt mondta, hogy na pont a melegek nagy része határolódik el a legjobban az ilyen nyafka, női ruhás melegektől, pontosabban, nem is igazán tartják őket melegeknek, hiszen melegnek lenni nem erről szól, hanem arról, hogy egy fiúnak a fiússága ragadja meg őket. Akkor most mégis hogy van ez? Miért kellene nyafkának meg lányosnak lenni? Akkor abban mi a vonzó egy melegnek? Ezt a kérdést nekem is feltették, elgondolkodtam, és mondtam, hogy abszolút igazuk van, hát egyszerűen maga az elv a feje tetején áll. Mégis az emberek nagy része így képzeli el, ahogy a Mónika showban látja. Édes jó istenem, borzalom na ..... Ugyanakkor nézd, nyilván az olimpiai bajnok xy meg az országos bajnok xy nyilván nem fog elmenni a Mónika-showba ... ennyit erről. Ja, azok meg főleg nem akik hetero létükre néha fiúznak is úgymond, mivel tényleg itt senki más nem tud a 3 kategórián kívül semmin gondolkodni, vagy hetero, vagy bi vagy homo. És kész. Ja persze .. csak az a gond, hogy a világ, a való élet ennél jóval színesebb ..
Jó, hát ez megérne egy egész topicot, de hagyjuk, aki nem érti az nem is fogja, aki meg igen az meg csak jót röhög ezen a naivságon, tehát értelme sincs ezek szerint akkor.
Nehogy bármit is sértésnek vegyél, én csak leírtam amit látok!
Tamás
Én a durvât nem arra értettem, h barátnak tetette magát. Más barátkozni és más tettetni. A srác (P) megmondta neki, h ő hetero! De a másik (K) leveleket küldözgetett az anyjának, P-nem, sőt még nekem is. És épp ez az, hogy ha lânnyal próbâlkozott volna, a mód miatt ahogy tette, ez uolyan gáz lett volna. Nem akarom ide leírni a sztorit, mert többeknek kényelmetlen lehet, azért hoztam fel csak ezt példaként, mert hogy P-t kérdeztem, van-e náluk is ilyen,amit írtál, ismerős-e a szitu. Pont arra gondoltam amit írtál is, h általában felismerhető kinél érdemes próbálkozni,és akkor lehet már ismerős neki a téma.
Egyébkênt meg nem csak a hülyén öltöző és beszélő melegek rontják a normális melegekről alkotott képet, a heterok között pont annyi idétlen hülye van, csak az nem tűnik fel, mert a heteroság nem bántja senki lelkivilágát. Magyarországon az emberek sajnos tényleg utálkozóak és kirekesztőek MINDENFÉLE mássággal szemben, nem csak a melegekkel szemben.
Szerintem mindenki azt csinál a szexuális életével amit akar, lényeg, h ne bántson, zavarjon másokat.
Aki csak a Mónikában lát melegeket, és nem ismer egyet sem személyesen, lehet, h azt gondolja, h tényleg ilyenek! De nem mondhatod a normálisaknak, h irány a Mónikába, h lássák az emberek, h mások is vannak.. Ha a civil êletben többen vállalnák fel, lehet, h lassan alakulna a kép.
Ha elolvasod a ma v. tegnap feltett kérdésre érkezett válaszokat a családi kapcsolatok alatt, fehér menyasszonyi ruhában esküdhetnek-e melegek (vagy vmi ilyesmi), ki fogsz akadni.
10:55-ösnek:
Igen, erről is beszéltünk pontosan, és abszolút felismerhető a dolog a másik szemében. Ez a két meleg srác állítólag egy pillanat alatt levágja a másikról, hogy benne van-e valamiben vagy sem, de azt meg a stílusából mindenképpen, hogy mennyire nyitott.
Én ugy emondtamm, nem tartom magam melegnek, és vallom azt, hogy nem ugyanaz melegnek lenni és netán pár kalandnak megtörténni sráccal. És mégis azért én is meg tudom különböztetni, ki az aki olyan zárt avagy kifejezetten bunkó már bocsánat, hogy isten ments, még csak elmondani is neki hasonlót, nemhogy közelíteni felé. De sztem ezt minden ember látja ...
11:11-es
Hát most már tuti megkapom majd, hogy hiteltelen vagyok, ezért nem akartam leírni, de hát oké ...
Szóval a sráccal beszélgettem azóta is, és abszolút nyíltan megmondta nekem frankón a szemembe, hogy ő nem meleg stb, barátnője van, és soha nem is nézett így srácra, de azt mondta, szívesen kipróbálná milyen az ha egy fiú őt orálisan kielégíti, és ha ez izgat engem, akkor szívesen benne van. Hát huhhh, elakadt a lélegzetem, de persze, hogy benne vagyok :-) Hiszen nagyon izgat. De azt mondta, hogy azt ugye megértem, hogy ő nem akarja viszonozni, legalábbis most így gondolja, meg hogy tényleg abban nem lát semmi különöset, ha orálisan kielégítem, de szóval másról szó se lehet. Megjegyezem, másról esetemben se lehet szó, most már ha így kimondtam, látod talán ezért se vagyok meleg, mert míg ez nagyon izgat, na anális szexet el se tudnék képzelni, sőt kifejezetten taszít. Hát szerintem egy meleget az is izgat, nem? Na mert engem még taszít is ... ez van srácok ill. lányok. Aztán a srác megjegyezte, hogy ne legyek már hülye, attól nem fog se ő se én meleggé válni, ha egyszer kipróbáljuk milyen, és bevallotta, hogy kiváncsi nagyon, egy fiú hogyna csinálja, mert a meleg srácoktól hallotta, hogy szerinte jobban, mint a lányok :-) Már csak abból kiindulva, hogy ugye egy fiú nyilván jobban tudja mi esik jól egy másik fiúnak, na és ez izgatja a fantáziáját. Hát először nem tudtam erre mit reagálni, de aztán olyan őszinte volt velem, hogy amint észhez tértem, mondtam neki, hogy oké, én nagyon szívesen benne vagyok. Sőt azt mondta, ezt ő is elmondhatja nyugodtan a barátnőjének, és akkor mi van? Szerinte is csak jót fog nevetni, de nem lesz ebből semmi különös ... Hát ilyen az élet XXDD
Na lezárásképpen:
Az ilyen Mónika-shows és felvonulós vonaglós tangás melegektől én is rosszul vagyok, ne aggódj ... de sztem ez nem melegség már, ez maga az elmebetegség, már bocsánat. Erre írtam, hogy milyen kár, hogy az emberek soha nem a valóságot ismerik meg, azaz nyilván nem az olimpiai bajnok meleg sráccal fognak találkozni, hanem ilyen 5 ezerért megvett nőiruhás Mónika shows hülyével. Eszem megáll ...
Tamás
Nyugi, elküldte Isten egyik áldását a földre. A neve: AIDS.
LE A B*ZIKKAL!
Csövi!
Látom, már kissé "lejárt" az ügy, merhogy 2 éve írtad a kérdést, de kíváncsi vagyok: Mi történt végülis? Megtörtént a dolog? Milyen volt neki és milyen neked? És hogy alakult azóta az életed? Más fiúk azóta nem jöttek számításba (számba...XD)?
Egy hasonló korú, hasonló nevű és egykor hasonló cipőben járó srác.
Sziasztok!
Én is kíváncsi vagyok, hogy végül mi lett veletek.
Én is kíváncsi lennék, hogy most mi lett velük.
Érdekes történet, viszont irigylem is:)
Ha olvassa a kérdező ezt , kérem keressen meg emailben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!