Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek? Szerelmes lettem a legjobb barátomba

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy majdnem 19 éves teljesen fiús, élsportoló srác vagyok, és kíváncsi lennék a véleményetekre.

Nem magamat fényezem, de azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, a csajok között válogathatok, de jött egy nagyon érdekes dolog az életemben.

Az a helyzet, hogy ilyet még soha nem éreztem és nem is vagyok benne a témában, de szerelmes lettem nagyon az egyik edzőtársamba, egy szintén 19 körüli nagyon szép arcú és szép testű és még ráadásul tök jó fej srácba. Most mi a frászt tegyek? Én már napok óta nem alszom, mert csak rá gondolok, tényleg fülig szerelmes vagyok bele és megmondom őszintén, bizony gondjaim támadnak ha beáll mellém a tusolóba. Egy isten a srác de mellesleg egyik legjobb haverom is. Mit csináljak? Nem tehetek róla, nagyon megtetszett úgy kívülről mint belülről és szerelmes lettem belé ... Most mi a francot mondjak neki vagy mi legyen? Sajnos nem tudok úgy keresztülnézni rajta, mintha semmit se éreznék, eljátszani se tudom, és ha nem is mondom el neki, akkor is előbb vagy utóbb de le fogok bukni előtte szerintem. Soha nem volt közöm fiúkhoz, sőt nagy nőfalónak tartanak és most is vannak barátnőim, de most ez az egy srác felborított mindent, nyugodtan mondhatom így. Főleg hasonló korú srácok véleményére lennék kíváncsi mit szólnának ha a legjobb barátjuk egy nap eléjük állna és azt mondaná, hogy szerelmes bele? Jézusom, mi lesz ebből ? Ráadásul egy csomószor maradunk kettesben utolsóként mint két leglustább a tusolóban az esti edzés után:) ... na én ezt sokáig nem fogom bírni az biztos.

Mondjam meg neki kereken ahogy van ? Végül is elég normális a srác, szerintem nem jönne azzal, hogy "fújbuxi", sőt magamat se tartom fújbuxinak, azt hiszem mondhatom ezt ha 19 évesen ő a legelső fiú aki nagyon megtetszett.

Lécci mondjatok valamit .....

Tamás

2009. febr. 20. 15:05
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Háááát izéééé....most erre mit mondjak....?

Pff elég nagy sz*r-ba vagy.

Személyes vélemyényem hogy rájöttél hogy Bisex vagy.

De a barátnődet még szereted? Vagy már nem is érdekel?

2009. febr. 20. 15:11
 2/30 anonim ***** válasza:
Egyenlőre várj ezzel a "vallomással". Még Te sem vagy biztos a saját érzéseidben, ne rontsd el a barátságotokat. Én ugyan nő vagyok, de rosszul viselném, ha egy barátnőmről kiderülne, hogy vonzódik hozzám.
2009. febr. 20. 15:17
 3/30 anonim ***** válasza:
Először is azt kéne tisztázni magadban, hogy testileg is vonz-e a fiú vagy csak lelkileg fogott meg.Mert ha nem tudom magad elképzelni hogy vadul egymásnak estek, szerelmeskedtek, akkor megnyugdhatsz.Ha meg igen, nincs mit tenni, a fiukat is szereted.Ettől nem leszel kevesebb.
2009. febr. 20. 15:19
 4/30 A kérdező kommentje:
Köszi, de az a helyzet, hogy az egy dolog, hogy mint barát oké, de testileg is nagyon el tudnék vele képzelni egy finom éjszakát ..... úgyis is nagyon izgat ... Most mit tegyek? Egyszerűen ösztönösen bizsergek ha mellettem öltözik és megérzem az illatát és sorolhatnám, ha rá nézek, akkor meg egyenesen kész vagyok. És ami érdekes, hog ymióta ezt érzem iránta, a bnőm nem is izgat annyira. Hát biztos durva, de legalább őszinte vagyok , csak erttől még nem leszek okosabb az a baj. Egy lány barátomnak elmeséltem ezt, hát ő azt mondja, hogy nehogy azt higgyem egyedi eset vagyok, de akkor is nagyon tartok attól mi lesz vele. Jó hát meglátjuk. Köszi.
2009. febr. 20. 17:29
 5/30 anonim ***** válasza:

Gondold végig mi történhet,ha bevallod, vagy kiderül: 1: szerelmesen a nyakadba ugrik és beteljesültök. 2: visszautasít,de nem beszél róla senkinek, maradtok uolyanjóban 3: visszautasít és már soha nem lesztek olyan jóban, sőt, valszeg ki is derül, tehát mindenki előtt vállalnod kell.

Az első két variációt mennyire tartod valószínűnek?

Ha a 3. jön be, hogy lesz tovább?

2009. febr. 20. 19:47
 6/30 anonim ***** válasza:
Próbálj meg esetleg puhatolózni. Mesélj neki egy jóbarátodról, aki szegény ilyen hülyeszituban van. Nézd meg, hogy hogy reagál! Ettől függően lêpj.
2009. febr. 20. 19:51
 7/30 A kérdező kommentje:

Az utolsó két válasz nagyon elgondolkodtatott ..hm ...

Na de, közben nemrég estem haza edzésről és ahogy mindig megint mi két leglustábbak maradtunk a tusolóban mert imádjuk fél órán át áztatni magunkat, és nem tudom ez máshol mennyire szokás, de mi elég sokszor ökörködés szintjén megmossuk egymás hátát. Na és ja ... megint végem lett amint megéreztem a bőre illatát.

És mielőtt láttam volna ezt a kettő választ, hát bizony frankón megmondtam neki, hogy érzek iránta valamit, mármint többet mint sima barátság. És nagyon meglepődtem. Azt mondta ugyanis, hogy "gondolod eddig nem vettem észre?" .... na erre meg köpni-nyelni nem tudtam, de sietnünk kellett az öltözéssel, szóval ennyiben ki is merült a mai beszélgetésünk, és ő ajánlotta fel, hogy holnap menjünk el délután valahova egy kólára és megdumáljuk a dolgot, de hozzá tette, hogy ugye tudom, hogy van barátnője? ... Én mondtam, hogy nekem is ... Na erre kíváncsi vagyok holnap, és köszi a tanácsokat valóban jók, de sajnos vagy nem sajnos olyan típus vagyok, hogy kimondom én kertelés nélkül amit gondolok, úgyhogy hát nem bírtam a feszültséget na, ez már hónapok óta így megy, most elszakadt bennem a fonál és kibukott belőlem ha már így ketten maradtunk.

Nem ringatom magam illúziókban, de azért szerintem nem a lehető legrosszabbul sült ez el így. Szerintem csak azt akarja megbeszélni, hogy ne legyen semmi, de meglátjuk ... alig várom a délutánt, meg persze már most remeg a gyomrom. Huh, ilyenben se volt még részem. De az is igaz, hogy ennyire még soha nem izgatott fel egy srác sem. Köszi még egyszer! Tamás

2009. febr. 20. 23:51
 8/30 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok neked, hogy megmaradjon a barátságotok! Én úgy vélem, az őszinteség a legjobb módszer még akkor is ha esetleg rövid távon kellemetlen mindkettőtöknek a dolog. Jól tetted hogy elmondtad neki, így fair, és neki is van így lehetősége átgondolni a dolgokat. Sok sikert a találkához, remélem meg tudjátok oldani hogy legalább a barátságotok megmaradjon! :)
2009. febr. 21. 06:03
 9/30 A kérdező kommentje:

Köszi nagyon aranyos vagy, egyébként csak egy megjegyzés ehhez: hihetetlen, hogy magam is még pár éve hallottam a "fújbuxizást", de azt veszem észre mai tizenévesek egyre toleránsabbak, pontosabban magasról tesznek erre és úgy fogadják a hírt, mintha azt hallanák, hogy elmegyek vásárolni. Azért ennek tényleg örülök, de legalábbis nem fognak csak emiatt összeveszni senkivel. Csak én egy valamit nem értek: hogy meleg srácokról miért alakít ki a rohadt média szándékosan olyan fals képet, ami minden csak nem a valóság, és éppen egy nyíltan meleg sportoló haverom mondta nekem, hogy ő maga se érti ugyan mi köze lenne már a melegségnek a nőiességhez, hiszen ő azért meleg mert neki a fiússág tetszik. Úgyhogy elméletben én se értem ezt a dolgot. És ilyen idióta Mónika-showban meg megy a kábítás, aztán pont ez a haverom mondja, hogy maguk a melegek azok, akik ugyanannyira utálják az ilyen travikat meg nőies afektáló srácokat, merthogy a melegség döntő többsége nem ilyen, csak ugye ők a láthatatlan többség sajnos, nyilván az ismert élsportoló se fogja vállalni magáról meg még sokan mások se. De engem az dühít fel nagyon, hogy mi a frászért kell a melegekről ilyen hamis képet festeni olyanoknak akik személyesen nem ismernek meleget és így abszolút félre lehet őket vezetni ??? Direkt csinálják vagy ennyire hülyék?? És mnondom ezt úgy, hogy eddig nekem semmiféle meleg kalandom se volt, egyszerűen csak józanul próbálok gondolkodni, na meg én is képtelen lennék kevesebbnek tartani bármelyik srácot, ha kiderülne róla, hogy hopssss, nem minden az aminek látszik :-) Nem tudom, ez csak nyitott gondolkodás kérdése szerintem. Mellesleg én magam is ismerek 100% meleg igencsak országos (sőt, dehogy csak országos ...) élsportoló srácot, csak a látszat miatt persze barátnőt is tart meg az újságokban nyomatják ezerrel, hogy így a barátnő úgy a barátnő, miközben szerintem akivel lefotózzák, azt a csajt arra az 5 percre látja összesen :-D És ezt nem csak pletykából tudom, hanem mivel én is elég komolyan sportolok, ismerem a srácot, ennyi, de lehet hogy mivel már évek óta tudom róla, pont ezért nem okoz nekem ez a téma semmilyen meglepetést, csak most így az én esetemben egy kicsit váratlanul jött ez a csapattársam ... huhhhhh, mert még soha nem éreztem, hogy vonzódnék egy srác felé, na ő viszont ösztönösen felizgat egyszerűen. Meglátjuk mi lesz délután, de szerintem ez már úgy nem sülhet el, hogy úgymond összeveszünk .... legalábbis nagyot csalódnék benne.

Üdv: Tamás

2009. febr. 21. 09:43
 10/30 A kérdező kommentje:

Ajaj, még egay dolog:

Szerintetek ezt a barátnőmnek elmondjam vagy jobb, ha nem tud róla? Bár egy gyenge pillanatomban sztem úgyis kibukik belőlem ..

Tamás

2009. febr. 21. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!